Четири pомчета cмляxа от бой yечник за ĸеф във вторник

...
Четири pомчета cмляxа от бой yечник за ĸеф във вторник
Коментари Харесай

Група цигани помляха от бой ученик в кв.“Люлин“. Не са го обрали, било е за кеф…

Четири pомчета cмляxа от пердах yечник за ĸеф във вторник в cтоличния кв. „Люлин“, cъобщи в „Телеграф“.  Близки на пpебития Давид са пyбликyвали фотография на смляното момче във фейcбyк. Той е откаран в болница с разрушено лице, само че четиримата побойници са на независимост.

Все още няма задъpжани за побоя.

Това е следващото нахлуване на роми, откакто през вчерашния ден стана ясно, че циганка от Айтос и мъжът й са нападнали и били служител на реда.

Почти през целия ден през вчерашния ден 12-годишното момче и майка му Катерина прекарали в 9-о РПУ, където дали показания за случая и пуснали тъжба.

Шестокласникът Давид Васил се прибирал от учебно заведение във вторник. В междублоковото пространство бил атакуван от четири ромчета. Първоначално му подвиквали и предизвикали, само че детето ги отминало. Това озлобило още повече момчетата и те се втурнали след него. За броени минути съумели да му разбият носа и устата. След като видели, че Давид е целият в кръв, се стреснали и избягали.

„Това се е случило през вчерашния ден на едно дванадесетгодишно дете, пребито брутално от трима „интегрирани“ и „социално слаби“ роми. Побоят станал в „Люлин“ 4 против общежитията. Детето е наследник на моя другарка, само че можеше да е моето или вашето…Детето се е прибирало от учебно заведение и не е желало да беседва с тях, просто ги е подминало, без да дава отговор на въпросите им. Къде е законът!?“, написа във Facebook близка на пострадалото семейство жена.

Първоначално Давид помислил, че са го ограбили, само че открил, че телефонът си е у него. Излиза, че е бил пребит просто по този начин, за наслаждение, разясниха проверяващи. Детето било отведено в „Пирогов“, където майката видяла още едно пребито момченце, за което схванала, че 6-и микрорайон. На другото дете откраднали колелото.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР