Четири пловдивски баби изгоряха с над 22 000 лева заради

...
Четири пловдивски баби изгоряха с над 22 000 лева заради
Коментари Харесай

Четири пловдивски баба изгоряха с над 22 000 лв. заради „съдействие на полицията”

Четири пловдивски баби изгоряха с над 22 000 лв. поради „ подпомагане на полицията ”, откакто станаха следващите лапнишарани, които се закачиха на въдицата на телефонните измамници по добре познатия сюжет. В петък в заблудата била въведена 67-годишна жена, която оставила пакет с 10 000 лв. под спрян лек автомобил на бул. “Христо Ботев ” в центъра на Пловдив.

В събота пък през терасите на жилищата си на ул. “Младежка ” и ул. “Русе ” в града под тепетата 79-годишна пенсионерка хвърлила 3200 лв., а 70-годишна се дала прошка със  7600 лв.. На ул. “Люлякова ” същото сторила и 78-годишна жена, която се разделила с 1800 лв..  Авторите на закононарушенията се търсят от криминалисти в Първо и Второ рРУ на МВР-Пловдив.

Случаите са мотив от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив още веднъж да припомнят, че хората никога не би трябвало да се поддават на провокации за даване на парични средства по отношение на провеждаща се полицейска интервенция за залавяне на телефонни измамници. Полицията не търси подпомагане от жителите по този метод! От полицията пред седмица-две повтарят това, само че както се споделяше в една остаряла сентенция „ Като ми пееш, Пенке, ле, кой ли те слуша… ”

на 48-години от Пловдив, е настанен в болница за лекуване. Местопроизшествията са непокътнати и посетени от дежурни оперативни групи. Извършени са огледи. Причините и събитията към злополуките се проверяват в границите на формирани досъдебни производства.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР