Четири партии в парламента оповестиха деклараии по повод новата парламнтарна

...
Четири партии в парламента оповестиха деклараии по повод новата парламнтарна
Коментари Харесай

Правите лидера си щастлив vs ще изчегъртаме комисионерите

Четири партии в Народното събрание оповестиха деклараии във връзка новата парламнтарна сесия, която стартира през днешния ден с решението за изпращане на военна помощ на Украйна.

Целта на вашата политическа активност е да вършиме водача си благополучен. Това съобщи Андрей Гюров от " Продължаваме промяната ", обръщайки се към ГЕРБ и визирайки Бойко Борисов.

" Никой от нас не е очаквал, че ще има война, галопираща инфлация и енергийна рецесия. Дойде времето да заявим къде стоим. Днес сме изправени пред въпроса от коя страна на историята стоим - от тази на свободата и мира или от тази на диктатурата, тормоззът над жители и медии, неспазване на межународно право. Ще сведем ли глава пред рекетьора и насилника ", попита Гюров.

Той съобщи, че " Продължаваме пормяната " към този момент ще бъде водач и ще заеме ролята, отредена й от българските гласоподаватели като първа политическа мощ. И се обърна с апел към съдружните сътрудници:

" Да понижим алените линии и извиването на ръце и да продължи смяната ".

Десислава Атанасова (ГЕРБ) отговори, че партията се готви да се върне на власт.

" Ние от ГЕРБ ще се готвим за избори. Ще се приготвяме да поемем ръководството на страната. Ще поддържаме същински промени. Промяната можем да бъдем единствено ние.

Ще изчегъртаме всички комисионери и мародери, без значение от платените митинги против нас. Ще довършим всички автомагистрали ", съобщи Атанасова.

Според нея упрвляващите се държат с България като с окупирана страна, която плячкосват.

" При ръководството на ГЕРБ нямаше толкоз зрелища, само че самун имаше за всички. Сега няма самун за хората, с изключение на за неколцина политически водачи и техните другари. Всяка неприятна дума против ГЕРБ ще ви лишава по един, а на нас ще носи по един гласоподавател. Колкото повече риете, толкоз повече закопавате себе си.

На три избора българският народ сподели, че без нас не е допустимо упралвние, правосъдна рефрома. Не е допустимо да се вземе каквото и да е геополитическо решение.

Нямате право към този момент да се упражнявате върху българския народ, до момента в който вашите предстаители в изпълнителната власт крадат като за последно. Дори президентът ви назова шарлатани ", сподели още Атанасова.

Според водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ръководещите са самонадеяни и се държат се все едно историята стартира от тях.

" Задкулисието завладя властта. Това е най-слабият кабинет от края на комунизма. Призоваваме за разговор сред власт и съпротива ", съобщи Карадайъ.

Драгомир Стойнев (БСП) съобщи, че България не може да се консолидира пред заканите. Според него вършим политика на парче. Трябвало да има разговор и в обединението, и сред власт и съпротива. И трябвало да се възвърне разговорът сред институциите.

" Стратегически и верен избор е да сме в Европейски Съюз и НАТО, само че дали не се самонатоварваме с повече условия и интензивност, в сравнение с чакат нашите сътрудници?

Дали не сътворяваме спомагателни рецесии. Българска социалистическа партия желае филантропична поддръжка за Украйна. Защо в България по този начин настървено се караме дали да доставим оръжие или не? Имаме и престижа, и капацитета да сме част от един различен диалог - за търсене на мостове за излизане от спора ", сподели Стойнев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР