Четири отличия спечели А1 от конкурсите TechElite и IAB Mixx

...
Четири отличия спечели А1 от конкурсите TechElite и IAB Mixx
Коментари Харесай

Общо четири отличия за А1 във вечерта на наградите

Четири оценки завоюва А1 от състезанията TechElite и IAB Mixx Awards през вчерашния ден. Признание като " Топ софтуерна компания " и " Технологичен водач " беше присъдено на компанията в състезанието на developer общността TechElite, проведен от DevStyler. Софтуерният инженер Тодор Дамянов, управител екип " Провижънинг и интеграция " в А1 България , справедливо беше отличен като Developer on Focus, откакто събра максимален брой 17 000 гласа. По същото време обществено виновната акция на А1 за повишение на онлайн грамотността на децата сред 5 и 15 годишна възраст " Интернет за всички " завоюва единствената премия в категория Branded/Native Content на интернационалното жури на IAB Mixx Awards.

" Горд съм, че напъните ни в областта на софтуерните технологии дават резултат. За мен е чест да приема тези оценки от името на всички близо 500 ИТ експерти в А1 . Радвам се, че с работата си носим задоволство освен на клиентите, които употребяват основаните от нас услуги, само че получават и признанието на IT общността в България. Екипът от софтуерни експерти в направление " Технологии " в България е измежду най-бързо възходящите в компанията. Проектите, по които те работят, са ориентирани както за вътрешните потребности на А1 България и A1 Group , по този начин и към основаването на новаторски софтуерни услуги за частните и бизнес клиенти, " разяснява Васил Нейчев, старши управител в направление " Технологии " на А1 България при приемане на премиите за " Топ софтуерна компания " и " Технологичен водач " от името на А1 .

" Развиваме се от ден на ден като IT компания и по тази причина сме извънредно горди, че самодейността, с която оказваме помощ на родителите и децата да се усещат спокойни и в сигурност в онлайн среда, печели самопризнание от интернационалната информационна общественост. " Интернет за всички " е акция, която организираме обичайно, само че непрестанно надграждаме концепцията, тъй че да сме настоящи на потребностите от познания и умения на дребните консуматори в бързопроменящата се цифрова среда ", съобщи Илияна Захариева, шеф " Корпоративни връзки " в А1 България.

Спечелилата акция " Интернет за всички " образова децата на възраст сред 5 и 15 години за най-често срещаните проблеми, с които могат да се сблъскат в интернет пространството. Чрез 7 интерактивни видеа младите фенове имат 3 хипотетични обстановки, в които могат да изберат по какъв начин да реагират. По този метод А1 под формата на онлайн игра предлага информация и насоки по какъв начин е най-добре да се реагира на евентуалните рискове в цифрова среда.

Благодарение на десетото издание на " Интернет за всички ", над 14 000 консуматори са посетили уеб страницата на А1 и разпознават компанията като обществено виновна. Освен това " Интернет за всички " реализира над 10 000 регистрации на уеб страницата по време на интервала на акцията, успявайки да задържат интереса на децата за приблизително 20,5 минути. Така посредством въздействащите послания обществено виновният план на А1 реализира общо над 3400 часа, прекарани в образование за сигурност в интернет.
 Снимка 665477
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР