Четири отбора от различни населени места във врачанска област достигнаха

...
Четири отбора от различни населени места във врачанска област достигнаха
Коментари Харесай

24-ма финалисти от конкурс от област Враца заминават на посещение в Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата Андрей Новаков

Четири тима от разнообразни обитаеми места във врачанска област доближиха до финала на състезанието „ Моята предприемаческа концепция за област Враца “ и в интервала 9-11 ноември ще посетят Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Финалисти в конкуренцията станаха учениците от тимовете на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца, СУ „ Никола Войводов “ – Враца, СУ „ Св. Климент Охридски “ – с. Зверино и Ученически общински съвет – Враца.

„ Гордея се с вас. По нищо не отстъпвате на нито един ваш връстник в цяла Европа. Запомнете го. Имате потребност от самочувствие, тъй като имате толкоз доста достижения. Просто си повярвайте. Пътят, по който сте тръгнали, ще ви даде плодове. “ С тези думи евродепутатът Андрей Новаков се обърна към участниците в състезанието и им пожела да предадат опита, който ще почерпят от визитата си в европейската институция, измежду своите връстници.

В конкурсната конкуренция присъединяване взеха още два тима от СУ „ Христо Ботев “ – град Оряхово и СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – град Криводол. Тяхното присъединяване и положен труд впечатли българския евродепутат, който им обезпечи спомагателен насърчителен механизъм – посещаване в Екологичен потенциал при започване на 2023 година Официалното събитие по показване на предприемаческите хрумвания и награждаване на финалистите в състезанието „ Моята предприемаческа концепция за област Враца “ се организира в Младежки дом – Враца пред жури в състав: Мирослав Петров, създател на Дигитален хъб – Враца, Първолета Николова, притежател и шеф на осигурителен брокер, Мая Милова, изпълнителен шеф на ТПП-Враца и основателя на състезанието Андрей Новаков.

Представените предприемачески хрумвания са в областта на културата, селския туризъм, неофициалното обучение и образование, цифровизацията. Гости на събитието бяха Александър Владимиров, заместник-кмет на община Враца, Валя Берчева, кмет на община Мизия, Лорета Колева, шеф на РУО – Враца, шефове на институции, представители на образователни заведения, възпитаници, младши и старши посланици на Екологичен потенциал, жители.

Конкурсът е по самодейност на Новаков и цели насърчаването на предприемаческия дух измежду младежите в региона.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР