Четири от новите 148 мобилни камери върху триножници на КАТ-Пътна

...
Четири от новите 148 мобилни камери върху триножници на КАТ-Пътна
Коментари Харесай

Дефектни са 4 от новите камери на КАТ върху триноги

Четири от новите 148 мобилни камери върху триножници на КАТ-Пътна полиция са посочили недостатък . Те са ремонтирани за сметка на компанията снабдител. Това съобщи комисар Росен Рапчев, шеф отдел " Пътна полиция " при Групово дело " Национална полиция " на брифинг при 96 км на автомагистрала " Струма " в региона на Благоевград.

" Камерите работят доста добре . Всяко едно техническо средство може да получи недостатък. При приемане на недостатък компанията, която ни ги е предоставила, има гаранционна поддръжка и отстранява тези недостатъци ", сподели комисар Рапчев.

Той изясни, че от компанията заменят камерите, които се нуждаят от по-дълъг период за ремонт .

От началото на годината до в този момент има над 190 000 нарушавания , открити от мобилни камери.

За интервала от 1 март до в този момент - от както са пуснати новите камери, са регистрирани над 100 000 нарушавания . 148 мобилни камери са снимали 190 000 нарушавания, а 28 триноги - над 100 000 нарушавания . Това еднопосочно демонстрира, че те са ефикасни и работят доста добре, безапелационен е шефът на " Пътна полиция ".

Според него камерите работят добре и снимат всички нарушавания на скоростта. Те разпознават номера. След това полицейски контрольор наложително преглежда записа и в случай че инцидентно не е разпознат този номер - не всички номера са в положително положение, служителят на реда поправя, изясни комисар Рапчев.

Той бе безапелационен, че обжалването е персонално решение на всеки жител. Камерите работят, сертифицирани са. Камерите за снимане на скоростта имат джипиеес локатор, и служителите на реда знаят точното място на всяка от тях.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР