Четири моторни превозни средства са иззети вчера в Бургаско от

...
Четири моторни превозни средства са иззети вчера в Бургаско от
Коментари Харесай

Иззети коли в Бургаско

Четири моторни транспортни средства са конфискувани през вчерашния ден в Бургаско от водачите им по отношение на измененията в Наказателния кодекс, касаещи наказателната отговорност на водачите, използвали алкохол или наркотични субстанции, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

В Приморско е лишен лек автомобил, ръководен от 18-годишен юноша. Тестван е за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. И двете проби са били позитивни – алкохолът бил с централизация - 1,38 промила, а пробата за опиати е реагирал позитивно на бензодиазепини. Младежът е арестуван за период до 24 часа.

 
Вторият случай е в курорта " Слънчев бряг ". Там е лишен лек автомобил без регистрационни номера, ръководен от 39-годишен мъж от Криводол, обл. Враца. Същият е тестван за приложимост на алкохол. Апаратът е отчел съществуване на 1,90 промила.

В близкото до курортния комплекс село Кошарица чиновници от Районно ръководство – Несебър спрели за инспекция автомобил, ръководен от недееспособен лидер. Той е тестван за приложимост на алкохол. Дрегерът отчел централизация - 2,22 промила.

В Бургас е спрян за инспекция лек автомобил, ръководен от 40-годишна бургазлийка, която е тествана за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Втората проба е била позитивна за приложимост на амфетамин и метамфетамин. Жената отказала да даде кръв и урина за химичен разбор. Задържана е за период до 24 часа, а автомобилът е конфискуван.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР