Четири месеца в затвора ще прекара майка на 10 деца,

...
Четири месеца в затвора ще прекара майка на 10 деца,
Коментари Харесай

Майка с 10 деца влиза в затвора – юркала ги да просят из цяла България

Четири месеца в пандиза ще прекара майка на 10 деца, която карала част от тях да просят в Кърджали и други региони на страната. Това реши състав на Районния съд в Кърджали.

А.М. бе осъдена откакто обществените открили, че е зарязала без контрол четири от децата си. Всички й отрочета били от разнообразни мъже, само че нито едно от тях не било припознато от някой от бащите, оповестява 24rodopi.com.

Мургавата кърджалийка била трайно безработна, заради което децата й не посещавали учебно заведение, а се занимавали с разнообразни противообществени прояви като милостиня, дребни обири, както и водели бездомнически метод на живот.

С следващия си мъж дамата почнала да обикаля разнообразни обитаеми места. Прибирайки се в селото си пък, принуждавала децата да просят, с цел да изкарат пари. Две от тях даже били открити в региона на Разград, където също упражнявали милостиня.

Съдът наложи наказване от 4 месеца затвор при първичен „ общ” режим, както и публично неодобрение. Част от децата са настанени в дом.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР