Четири месеца след твърде колебливите резултати от първия лосов тест

...
Четири месеца след твърде колебливите резултати от първия лосов тест
Коментари Харесай

Toyota RAV4 се отсрами в лосовия тест

Четири месеца след прекомерно неуверените резултати от първия лосов тест на Toyota RAV4 Teknikens Värld ревизира още веднъж устойчивостта на японския кросоувър, само че този път с пренастроена система за стабилизация (VSC). Миналия септември шведското списание съвсем съумя да преобърне хибридната версия на модела - тестванията демонстрираха, че при скорост над 68 км/ч той става неуправляем при маневрата за отбягване на затруднение на пътя.

Тогава от Toyota обявиха, че RAV4 дава отговор на всички вътрешнозаводски стандарти за сигурност и е минал сполучливо лосовия тест, само че все пак ще предложат на клиентите опционален пакет с нови настройки на електронната система за стабилизация. С тях VSC сработва по-рано и предотвратява загуба на надзор при екстрени обстановки като неочакваната поява на животно на пътя.

След лосовия тест с актуализирания програмен продукт на VSC Teknikens Värld оправдава RAV4 изцяло - автомобилът резервира устойчиво държание даже при скорост от 72 км/ч. Новата алтернатива ще стане налична за купувачите на RAV4 към средата на годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР