Четири месеца след като обяви, че я разработва, Facebook пусна

...
Четири месеца след като обяви, че я разработва, Facebook пусна
Коментари Харесай

Facebook пусна услугата си за запознанства

Четири месеца откакто разгласи, че я създава, Фейсбук пусна услугата си за запознанства пробно. Засега тя е налична единствено в Колумбия и единствено посредством мобилното приложение, оповестява The Verge.

Използването на платформата Фейсбук Dating е позволено за лица на възраст над 18 години. В момента приложението е изцяло гратис, няма реклами в него и спомагателни услуги за заплащане също не са предоставени.

Тези, които желаят да се записват в услугата, би трябвало в резюме да се опишат, да отговорят на редица въпроси и да обяснят какви са техните цели. Те ще би трябвало също да изяснят местонахождението си, което ще бъде тествано благодарение на световната навигационна система за GPS. Така ще могат да намират претенденти за запознанство в радиус от 100 км.

Системата ще среща претендентите с профила, даден от потребителите на данни, техните ползи, съществуването на общи другари. Списъкът с препоръчаните лица няма да включва тези, които към този момент се намират в " листата с другари " във Фейсбук. Потребителите ще могат да изпращат поръчки за начало на разговор до общо не повече от 100 души, които са провокирали интереса им.

Съобщенията все още са лимитирани до текст и емотикони, не могат да се изпращат фотоси и видеа. Самите консуматори могат да качват свои снимки в профила си, само че не и да ги изпращат на други.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР