Четири месеца след катастрофата с 20 жертви край Своге мантинелата

...
Четири месеца след катастрофата с 20 жертви край Своге мантинелата
Коментари Харесай

Скандално: 4 месеца след катастрофата с 20 жертви край Своге мантинела няма

Четири месеца след злополуката с 20 жертви край Своге мантинелата към момента не е заменена, макар обещанието на АПИ. Това стана ясно от репортаж на " Нова телевизия ".

``
реклама

" Ако до понеделник не бъде заменена тази мантинела, то тогава или ние, или " Нова телевизия " или пък жители ще сменим мантинелата ", сподели Диана Русинова от Института за пътна сигурност.  " Ще го създадем, с цел да не се повтори това безумство някой различен тук да изхвърчи. Тези, които имат право да го създадат, ни обричат на гибел с бездействието си. Това е цинизъм, обикновено ли е? Не може толкоз доста неточности да не престават да бъдат непоправяни. Те се оправдават, че продължавало следствието. Ами тогава ще приказваме с основния прокурор ", сподели Русинова.



" Община Своге няма отговорности свързани с мантинелата. Това е неурбанизирина територия, дали сме съответните документи. Въпреки това аз приветствах решението на АПИ да подменят мантинелата, тъй като в тях е опита, в тях е знанието и те могат да я сменят. Призовавам ги да стане по-бързо всичко това ", каза зам.-кметът на община Своге Валентин Михайлов.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР