Четири месеца след изборите и за четвърти път БСП получи

...
Четири месеца след изборите и за четвърти път БСП получи
Коментари Харесай

Допустими ли са по протокол цветята и бонбоните между Радев и Нинова?

Четири месеца след изборите и за четвърти път Българска социалистическа партия получи късмет да сформира кабинет. Партията взе третия мандат за сформиране на държавно управление. На церемонията в Президентството президентът Румен Радев връчи букет по случай рождения ден на Нинова, а тя го почерпи с бонбони.

Модният продуцент Мариана Аршева счита, че рожденият ден разрешава да се подаряват бонбони, а и не е неразрешено, съобщи NOVA.

" Радев е благородник и ѝ сервира цветя, Шолц направи по този начин с Меркел. Камерите снимат от самото начало, няма по какъв начин да не снимат и това. Тук нещата бяха доста настоятелен, нямаше дълги излияния, можеше да мине и без цветята, само че не виждам нищо неприятно в това, че се е случило. Нинова пристигна в тъмносиньо, което е цвят на дипломацията ", означи тя. 

Експертът по етикет Миглена Хлебарова обаче не счита, че пред медиите това е възможно. " Когато се прави такова събитие - предоставяне на политическо доверие посредством мандат, би трябвало да бъде изчистено от всевъзможни елементи - да вземем за пример цветя и бонбони. Забранено е, само че не е неприятно като деяние. Все отново това беше замяна на учтивост и не беше на място ", показа тя.

По думите ѝ дамите са приети експерти, имат държание и високо равнище на отношение с сътрудниците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР