Четири мача от Мондиал 2022 ще се изиграят в сряда,

...
Четири мача от Мондиал 2022 ще се изиграят в сряда,
Коментари Харесай

Аржентина в ключова битка с Полша, Дания ще гони успех срещу Австралия

Четири мача от Мондиал 2022 ще се изиграят в сряда, 30 ноември, след които ще стане ясно крайното класиране в групите С и D на Световното състезание в Катар. От 17:00 часа играят Австралия - Дания и Тунис - Франция, а от 21:00 часа са срещите Полша - Аржентина и Саудитска Арабия - Мексико.

Световният първенец Франция към този момент си обезпечи присъединяване на осминафиналите в Катар, а всички други седем тима имат своите шансове да вземат участие във етапа на елиминациите. В група D полуфиналистът от Евро 2020 Дания има потребност от триумф против Австралия, с цел да продължи напред, до момента в който тъждество най-вероятно ще е задоволително на " кенгурутата ". В другия мач Франция ще си обезпечи първото място в групата с реми против Тунис, до момента в който африканците ще гонят наложителна победа и ще се надяват на удобен процес в другия дуел.

В група С един от любимците за купата Аржентина би трябвало да покаже класата си против Полша, с цел да избегне шокиращо ранно отпадане. Загуба на Лионел Меси и компания ще значи завършек на акцията им в Катар, до момента в който тъждество може и да е задоволително, само че това зависи от крайния резултат на Саудитска Арабия - Мексико. Победа би осигурила на двукратните международни първенци излизане от групата. От позиция на Полша една точка е задоволителна за осминафиналите, до момента в който успеха ще подсигурява първото място. В другия мач Мексико ще търси наложителна победа над Саудитска Арабия, и то с няколко гола разлика, с цел да продължи страхотната си серия от седем следващи участия в елиминациите на международно състезание. За Саудитска Арабия триумф ще значи сензационно излизане от групата, като това може да се случи и с еднакъв, само че в случай че в другия мач има експресивен победител.

Програма на Мондиала в сряда, 30 ноември:

Група С, 21:00 часа

Полша - Аржентина - БНТ1, БНТ3,

Саудитска Арабия - Мексико - БНТ1, БНТ3,

Група D, 17:00 часа

Австралия - Дания -

Тунис - Франция -




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР