Четири коли и тежкотоварен автомобил бяха замесени в сблъсъка, а

...
Четири коли и тежкотоварен автомобил бяха замесени в сблъсъка, а
Коментари Харесай

Катастрофа M4: Две жени загинаха при струпване на няколко превозни средства на магистрала

Четири коли и тежкотоварен автомобил бяха забъркани в конфликта, а две дами, които пътуваха в едно от транспортните средства, бяха оповестени за мъртви на сцена.

Полицията в Уилтшър сподели, че профилирани чиновници са уведомили най-близките им родственици.

Други двама души, взели участие в конфликта, са получили леки пострадвания и са били лекувани от парамедици на мястото на случая.

>

М4 беше изцяло затворен на кръстовище 18 в източна посока и кръстовище 17 в западна посока, с цел да разреши на службите за незабавна помощ да извършат възобновяване и следствие.

Една лента на пътното платно в западна посока от този момент е отворена още веднъж.

Майката на артилерист Джейсли Бек, за която се счита, че се е самоубила след полов тормоз, ядосана от неналичието на поддръжка

Прочетете повече в Sky News

И.д. контрольор Уил Айрес от звеното за пътна полиция на Уилтшир сподели: „ Поради сериозността на конфликта и участващите транспортни средства, възстановителните работи и следствието на местопроизшествието евентуално ще отнеме доста време доста време и затова източната страна на автомагистралата ще остане затворена до довечера.

„ Отворихме едната лента на западното платно, само че сега към момента има редица транспортни средства на незабавна помощ, които я заемат платно за придвижване. След като те бъдат изчистени, ще отворим още веднъж тази страна на автомагистралата. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР