Четири километра е опашката на ГКПП „Кулата”. Още от ранните

...
Четири километра е опашката на ГКПП „Кулата”. Още от ранните
Коментари Харесай

Километрични опашки от автомобили се образуваха на ГКПП Кулата

Четири километра е опашката на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата”. Още от ранните часове на деня се образува дълга колона, при която колите фрапантно надвишават броя на камионите
Силният трафик е бил до 1 часа след среднощ и е почнал от 6 часа в петък заран. От полицията не престават да дежурят, с цел да не се получава скупчване.
Много огромен е и броят на румънските и сръбските туристи. Това води до огромното закъснение, по този начин граничните управляващи изясняват обстановката. Причината е, че граничните пунктове сред Гърция и Северна Македония са затворени.
И в петък продължава да важи правилото за случайна инспекция на QR –кодове. Тя минава бързо и протича единствено с бърз обзор на документите.
За разлика от задграничните туристи, измежду българските има огромно напрежение, породено от дългото очакване. Докато прекосяването на границата отнемаше 2 часа в ранните часове на деня, то след 8 часа то отнемаше над 3. Автомобилите се придвижват с към 15-20 метра за 15 минути.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР