Четири жени са пострадали, след като автомобил се е преобърнал

...
Четири жени са пострадали, след като автомобил се е преобърнал
Коментари Харесай

Баба рани наборки в катастрофа, шофирала прекалено бързо

Четири дами са потърпевши, откакто автомобил се е преобърнал при 311 км на Автомагистрала "Тракия " в посока Бургас, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.
Инцидентът е станал към 09.30 часа във вторник. Поради придвижване с несъобразена с атмосферните условия (силен вятър), положението на пътя, характера и интензивността на трафика скорост, лек автомобил „ Рено Меган Сценик “ със софийска регистрация независимо катастрофира, блъскайки се в отводнителна канавка и се прекатурва на пътното платно.
Автомобилът е ръководен от 74-годишната С.В. от София, която е прегледана в МБАЛ - Ямбол и освободена за домашно лекуване с диагноза „ охлузвания по главата “.
При случая са потърпевши и нейните спътнички – С.Д., 85-годишна от София, която е настанена за лекуване в МБАЛ - Ямбол с диагноза „ фрактура на ръката и лопатка “; Е.С., 73-годишна от София, която е настанена за лекуване в МБАЛ - Ямбол с диагноза „ пневмоторакс, фрактура на ребра и таз “/и М.В. от София, която е прегледана в МБАЛ - Ямбол и освободена за домашно лекуване с диагноза „ охлузвания по главата “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР