Четири големи европейски гранда следят по петите Даю Упамекано. 19-годишният

...
Четири големи европейски гранда следят по петите Даю Упамекано. 19-годишният
Коментари Харесай

Битката за талант на Лайпциг става все по-ожесточена

Четири огромни европейски гранда наблюдават по петите Даю Упамекано. 19-годишният централен бранител играе от януари в Република България Лайпциг и небрежно се наложи във вицешампиона на Германия.

Досега бе прочут ползата на Барселона, Милан и Ливърпул, а съгласно вестник "Сън " към тях се е включил и Манчестър Юнайтед.

Мениджърът Жозе Моуриньо е изпращал към този момент няколко пъти скаути, които да следят бранителя и упованията са към него да бъде отправена оферта още през лятото.

"Дайот ще бъде идващият наш състезател от международна класа ", съобщи още при привличането му треньорът на Република България Ралф Хазенхютл.

Само че с цел да успее да го притегли, Моуриньо ще би трябвало да извади солидна сума. В контракта му има алтернатива за откупуване от над 100 милиона евро.

През януари Лайпциг притегли Упамекано за единствено 10 милиона от своя партньорски отбор Ред Бул Залцбург.

"Интересът на огромните клубове ме кара да се гордея. Но сега от голяма важност е единствено Република България Лайпциг. Тук би трябвало да работя крепко, с цел да получавам шансове и да реализирам огромни цели ", показа самият Упамекано.

Млад французин - ябълка на раздора сред Юнайтед и Милан?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР