Четири години след скандалната целувка между двамата палавата репортерка продължава

...
Четири години след скандалната целувка между двамата палавата репортерка продължава
Коментари Харесай

Джени Суши чака Кубрат Пулев в Калифорния!

Четири години след скандалната целувка сред двамата палавата кореспондентка продължава да се увърта към най-популярните боксьори в Съединени американски щати. Кобрата трябваше да се бие с поляка Анджей Вавжик в Чикаго, само че мачът бе изместен за 14 декември в именитата зала „ Хангар “ в Коста Меса, Калифорния. Именно там Кубрат целуна буйно надарената кореспондентка Джени и си навлече големи  неприятности.
 

Очаква се Джени още веднъж да участва на галавечерта на Пулев, само че българинът надали ще направи грешката още веднъж да се приближи до нея.

Джени стана известна точно след абсурда с Кобрата. След успеха си над Богдан Дину в изблик на страст българинът награби едрогърдата кореспондентка по време на изявление. Сушито се възползва оптимално от обстановката, упрекна Кобрата в полов тормоз, доби международна популярност и сътвори съществени проблеми на кандидата за международната купа. Лицензът на българина бе временн о лишен и Кубрат бе заставен да мине обучителен курс против полов тормоз.

Сега Суши продължава да се изявява като „ звезден кореспондент “ и е деятел в битката за правата на дамите. Едрогърдата кокона продължава да следи кариерата и живота на Кобрата и се зарадва от раздялата му с певицата Андреа.

„ Зарадвах се, когато Андреа се раздели с него - показа преди време пред „ България Днес “ Джени Суши. -Като жена разбирам за какво Андреа ми пращаше гневни персонални известия. Защитаваше своята територия и беше лоялна на своя мъж. Щом някой може да лъже пред целия свят, представете си какви неистини й е наговорил на нея. А тя просто е повярвала на всичко казано. “

Четири години след целувката Кобрата е надалеч по-улегнал. Пулев към този момент има две деца - Спартак и Христина. Най-добрият ни боксьор реши да пази в загадка персоналния си живот и не разкрива публично коя е майката на децата му. Желаем му триумф сред въжетата!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР