Четири години след откриването на мащабния булевард Васил Левски във

...
Четири години след откриването на мащабния булевард Васил Левски във
Коментари Харесай

Варненец: 21 години живея във Варна и съм възмутен от уж гражданите, които са дошли от село, като мен, но аз поне пазя!

Четири години след откриването на огромния бул. " Васил Левски " във Варна, трите пешеходни надлеза над него се намират в лошо положение. За това алармира фен на bTV.

Асансьорите на надлезите не работят, вратите им са надраскани, парапетите на доста места са изпочупени, осветлението е откраднато.

" Имаше мнения кой е отговорен - хората или общината. За мен са хората, не е общината, тъй като общината прави доста неща, за които един лев не е дал данъкоплатецът, само че за сметка на това обичат да разрушават. 21 години пребивавам във Варна и съм засегнат от сякаш " жителите ", които са пристигнали от село, като мен, само че аз най-малко се старая да вардя. Може да не давам един лев за това, но най-малко не го разрушавам ", сподели Станчо Андреев.

" Имаше осветяване, парапетът на два пъти се прави, кабелите са измъкнати за вторични първични материали, вечерта тук е мрачно като в рог ", добави Мирослав Харалампиев.

" През последните месеци зачестиха вандалските прояви и кражбите на общинско имущество. В най-кратки периоди ще възстановим парапета, поетапно започваме възобновяване на електрозахранването. Налага се постоянно да се подменят част от парапетите ", сподели Тихомир Тимов, шеф на отдел " Общинска инфраструктура " в Община Варна.

Той акцентира, че поетапно във Варна се слага видеонаблюдение в града. " Очевидно това е един от разновидностите да се спре това “, сподели Тимов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР