Четири години след като се раздели с първия си съпруг,

...
Четири години след като се раздели с първия си съпруг,
Коментари Харесай

Адел полудя от любов, обсебена е от новия си мъж, купува имоти и мисли за бебе

Четири години откакто се раздели с първия си брачен партньор, Адел още веднъж се носи на крилете на любовта. Даже някои медии в Съединени американски щати, където 34-годишната английска певица в последно време живее, настояват, че се е сгодила за гаджето си Рич Пол.

Двамата разкриха, че са двойка, преди 2 година и от този момент са неразделни. Периодично се появяват клюки за техен годеж поради красиви пръстени, които Адел поставя на безименния си пръст. Досега тя все ги разсейваше с пояснения, че просто обича бижута. Сега обаче нещата наподобяват друго освен поради големия диамантен пръстен, с който се появи на концерт в Лас Вегас, само че и поради подозрителното ѝ безмълвие този път. Бижутери го оцениха за към милион $, а близки до двойката настояват, че той е израз на любовта на Рич Пол към звездата и двамата в действителност са сгодени. Даже възнамеряват женитба през лятото.

За 41-годишния състезателен сътрудник това ще бъде първи брак, въпреки да е имал няколко съществени връзки и да е татко на три деца. В изявление през юни той призна, че като млад родител не е можел да направи задоволително за тях, тъй като е преследвал кариера, само че в този момент нещата са радикално разнообразни и с неспокойствие чака да бъде “различен татко ". Самата Адел също съобщи, че желае още деца. Индиректно тя уточни и с кого счита да ги отгледа: “Никога не съм била влюбена по този метод. Аз съм захласната от него ", сподели тя за връзките си с Рич Пол. След това изясни, че е домошарка и постоянният фамилен живот ѝ оказва помощ да основава музика.

Певицата одобри тежко неуспеха на първия си брак. Спря да написа музика, изпадна в меланхолия и се отдаде на дейни спортни тренировки.

Свали 45 кг и след 6-годишна пауза съумя да се върне на музикалната сцена с нов албум, който стремително оглави класациите по света. В него тя изпя болката си от раздялата и самотата. Каза, че го е направила, с цел да се опита да изясни на 10-годишния си наследник Анджело за какво се е наложило да се раздели с татко му Саймън Конеки. Двамата се женят след 5-годишна връзка на частна, загадка гала, като и досега има разногласия по кое време тъкмо се е случила. Певицата оповестява за новия си фамилен статут по време на премиите “Грами " през 2017 година След като получава три от четирите най-престижни оценки за музика, тя благодари на брачна половинка си. Две години по-късно обаче двамата се разделят.

“Никой от нас не е наранил другия или нещо такова... Аз просто желая синът ми да види, че обичам и съм обичана. Това е в действителност значимо за мен. Оттогава съм поела по пътя в търсене на щастието ", разкри известната с сантименталните си песни английска поп дива.

И в действителност, този път тя наподобява доста по-уверена в сантименталните си връзки. Споделя фотоси в обществените мрежи със своя обичан. Придружава го на спортни събития и влага в парцели в Съединени американски щати, където е неговият бизнес и професионална среда. Твърди се, че тя към този момент е имала три първокласни къщи в Америка, преди предходната година да купи имението на актьора Силвестър Сталоун в Калифорния за 58 млн. $.

То разполага с голям парк, постройка с 6 спални и 9 бани, киносалон и фитнес, които двойката счита за свое главно жилище. Двамата дори пуснаха в инстаграм фотография, на която театралничат щастливи с ключ за новия си дом.

За разлика от други звезди, Адел не прави пари от спонсорирано наличие в своите профили в обществените мрежи, въпреки да се радва на милиони почитатели. Богатството ѝ, което се прави оценка на към 180 млн. $, е главно от продажбата на албуми и изнасянето на концерти. В момента тя прави такива в Лас Вегас за защита аудитория, като се счита, че на вечер печели от тях към половин милион $. По време на едно от представленията си тя се разплака и изясни, че е толкоз прочувствена, тъй като е осъзнала какъв брой доста време ѝ е лишило да стигне до този миг.

В началото на годината Адел отсрочи в последния миг старта на поредицата си от концерти във Вегас, разочаровайки доста свои почитатели, пътували от целия свят да я гледат. Официалното пояснение бе, че хора от екипа ѝ са заболели от ковид и по тази причина представлението не може да се състои, само че още тогава се прокраднаха информации, че самата певица не е подготвена душевен да се завърне на сцената. Тя отхвърли поканата на Бъкингамския замък да се включи в концерт на английски звезди за коронацията на крал Чарлз III в Лондон през май. Не възнамерява и други изяви отвън Съединени американски щати през лятото, което в допълнение ускорява слуховете, че се готви за женитба или пък физическото ѝ положение не разрешава да пътува.

34-годишната певица страда от тежка форма на ишиас и неотдавна разкри, че болките са все по-силни и от време на време мъчно се движи. Тя от години страда от два приплъзнати прешлена, само че все пак всекидневно тренира по два или три пъти дневно. Казва, че го прави не с цел да отслабва, а тъй като ѝ оказва помощ да лекува паниките си. Адел се дефинира като доста комплициран човек, който дълго време е бил с разрушено сърце.

За първи път обаче в този момент била “отворена да обича и да бъде обичана от някой различен ", което я кара да се усеща уверена в себе си. “Той е толкоз занимателен, радостен и доста, доста интелигентен. Направо е необикновено да го гледаш по какъв начин прави това, което прави ", описа тя за Рич Пол в изявление през ноември.

Част от приятелите ѝ в Лондон обаче се тормозят от метода ѝ на живот с него в Съединени американски щати, белязан от непрекъснати купони с доста алкохол. Смятат, че би трябвало да изостави празненствата, в случай че в действителност желае през тази година да има бебе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР