Четири години ще продължи изплащането на дълга към НАП от

...
Четири години ще продължи изплащането на дълга към НАП от
Коментари Харесай

Ясно е колко време Левски ще плаща дълговете към НАП

Четири години ще продължи изплащането на дълга към Национална агенция за приходите от сметките на бъдещия сътрудник на Левски, написа " Тема Спорт ". Финансовата компания, която ще изкупи отговорностите на клуба към приходната организация, ще махне воденичния камък от плещите на " сините ", които повече директно няма да имат отношение към тази разплащателна линия, която е в размер на към 12 милиона лв..

В тази сума влиза огромна главница, както и големи по размер лихви. На процедура, за една година в касата на Национална агенция за приходите ще постъпват регулярно общо към 3 милиона лв. и по този начин още 3 години. Новият огромен сътрудник на " сините " в продължение на 4 години ще има съществено като % присъединяване в клубния магазин на Левски, както и в онлайн продажбите. Така компанията ще си подсигурява някаква възвръщаемост, част от партньорството може би ще е като реклама и директно спонсорство.

Дългогодишният ръководител на НКП Степан Хиндлиян оповести данни за проблемите в клуба.

" От 2011 година до 2022-ра Левски инкасира загуби от 47 млн. лв.! Фирмата е декапитализирана с негативен личен капитал от над 13 млн. лв.. Задълженията са в размер на 33,378 млн. лв.. Не съм склонен с нито една дума, изречена от Папазов! Не е правилно, че Стоилов желае да ръководи. А като ще се връщаме към предишното, да каже до 25-ата си годишнина в кой бранш е седял...

Винаги е имало кръгове на въздействие в Левски. Сираков е единствено инструмент. Той не взима независими решения и се облагодетелства от клуба. Той е лицето, а зад него са хората, които споделят какво да става! Не поддържа Стоилов, да се каже истината. Клубът дължи на компаниите на Васил Божков към 6 милиона. Но в този момент сме на път да изтеглим най-големия си заем ", съобщи Хиндлиян в подкаста " Неформално с Георги Петков ".
 Левски прибира 500 000 лв. от дербито
Левски прибира 500 000 лв. от дербито

Залогът е 24-каратов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР