Четири години президентът Румен Радев ръководи пряко, непосредствено, контролира НСО.

...
Четири години президентът Румен Радев ръководи пряко, непосредствено, контролира НСО.
Коментари Харесай

Борисов: Президентът ръководи НСО. Изкъпаха Христо Иванов, а той мен държи отговорен – за кое?

Четири години президентът Румен Радев управлява директно, директно, управлява НСО. Не могат да си изкривят душата. Да търсят отговорност от него. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет, говорейки за абсурдът „ Росенец "

„ Преди 2 дни се разиграва следната преживелица:.видно обществени лица - Христо Иванов е бил вицепремиер, министър, началник на партия, дебаркира видно като Христо Ботев на Козлодуй. Той дебаркира там видно за. Абсолютно не го обвинявам. Всяка партия употребява обстановката по метод, който откри добър за нея: политически. Никакъв укор. Отива си там със своята цел. Как бива посрещан? Събитието е на 200.-300 метра, където се допуска, че е випът, който охранителните пазят. Там се чака, че е. Не е откъм гърба, на пешкир лежащ, пече се или плажува. Няма го!  Сиреч, нищо не постанова такива дейности на двамата или трима охранители “, разяснява Борисов

„ Просто виждам актьори. Единият върви и носи знамето, а другият го бута-бута-бута до водата, до момента в който джапне и си го пуска да излезе назад. Ако ще го давиш, го дави, в случай че го качваш в лодката, го качвай. Това което, е върха на възмущението ми, сержанти ли са, офицери ли са - президентът Радев ще ни каже - взема и хвърля знамето. Като от самото начало вижда, че ги снимат! Те са отишли тези хора да вършат този филм. Тези охранители, вършат всичко допустимо, да е най-автентично. “, добави той.

„ Корнелия, Петков, Мая Манолова са от едно свърталище, знаем. Какво прави Христо Иванов да поддържа или стачкува пред този, който директно дава отговор за НСО. Те го изкъпаха, той отива да ги поддържа. Казва, че ще държи Борисов виновен. За кое? 4 години президентът Радев управлява НСО. Когато са ми пращали началници и заместник-началници, в никакъв случай не съм казвал, че желая да ги познавам. Нямаше закон за НСО, ние направихме. ", разяснява още министър председателят.

Очаквайте детайлности!
 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР