Четири фирми с оферти за проучване на въвеждането на машинно

...
Четири фирми с оферти за проучване на въвеждането на машинно
Коментари Харесай

Четири фирми с оферти за проучване на въвеждането на машинно гласуване

Четири компании с предложения за изследване на въвеждането на машинно гласоподаване Четири компании дадоха предложения за изследване на въвеждането на машинно гласоподаване . Ако бъде определена една от тях, се чака през ноември да има резултати. Проучването би трябвало да отнеме два месеца.

 
Офертите на компаниите варират от 8000 до съвсем 12 000 лв.. Срещу това ще би трябвало да се изследва опцията за произвеждане, закупуване, наемане и доставка в страната на не по-малко от 12 500 профилирани устройства за машинно гласоподаване Говорителят на ЦИК Цветозар Томов изясни, че не е несъмнено дали ще бъде определена една от тях за реализатор на поръчката.
 
" Предвид това, че става дума за един значителен разход, комисията реши, че е целесъобразно да се направи авансово изследване на фона на предстоящите разноски за техническото обезпечаване на машинното гласоподаване. Разходите за такова изследване са пренебрежимо ниски. От тази позиция е свястно да се направи, тъй като може да докара до събиране на информация, която да ни бъде потребна и да докара до икономии при реализацията на този план ", уточни Томов.


 
Водещото при избора на компания, която да извърши изследването, ще бъде техническата част, а не цената, която е предложила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР