Четири електрически скутера влизат в действие при изпълнение на служебните

...
Четири електрически скутера влизат в действие при изпълнение на служебните
Коментари Харесай

Общински служители в Пловдив ще обикалят със скутери

Четири електрически скутера влизат в деяние при осъществяване на служебните задължения на чиновниците от кметството в „ Тракия”. Това заяви за Радио „ Фокус “- Пловдив районният кмет Костадин Димитров. Скутерите ще могат да се употребяват при инспекции или обходи на региона. Те имат опция за пробег до 40 километра с едно зареждане на батерията, което продължава до 5 часа.
" Тестовете демонстрираха, че електрическите скутери са извънредно комфортни и със забележителна експедитивност стигаме до всички точки на региона. Радвам се, че работещите в нашата администрация „ пречупиха” мисленето си и с подготвеност ще употребяват този превоз с грижа за околната среда. Електрическите транспортни средства по едно и също време са и икономични, и екологични ", сподели кметът на региона Костадин Димитров.
По думите му това се случва с помощта на Община Пловдив, която построи в кв. „ Тракия” над 15 км велоалеи.
" Сега те имат опция за безпроблемно и бързо напредване до всички микрорайони “, добави Костадин Димитров. Въвеждането на електрическите скутери в работата на администрацията на регион „ Тракия” е един тип надграждане, тъй като и сега чиновници, в това число и кметът Костадин Димитров, употребяват колела при осъществяване на служебните си задължения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР