Четири дни след уволнението си от отбора на Модена българският

...
Четири дни след уволнението си от отбора на Модена българският
Коментари Харесай

Радостин Стойчев е изненадан от обвиненията на играчите на "Модена"

Четири дни след уволнението си от тима на " Модена " българският треньор Радостин Стойчев излезе с отворено писмо. Волейболният експерт изясни, че е сюрпризиран от нападките на играчите му, които го упрекнаха в липса на почитание и жестоко отношение.

" Това предаване във вторник вечер не беше обвързвано със спорта, а беше лична офанзива, внимателно проведена, в която бяха изложени частични и тенденциозни обстоятелства, предадени по извънредно неверен метод. Една офанзива, за която не ми беше дадена опцията да отговоря по пряк метод ", написа Стойчев.

Той изяснява, че клубът го е освободил, откакто е упрекнат в неправилна работа с физическото положение на играчите и в липса на почитание към президента на клуба Катя Педрини.

" Публичното известие на клуба за уволнението на треньора прикрива правомерността на решението, което е ясно безпричинно и има единствената цел обезщетенията по контракта за идващите две години и последните месеци на тази година да не бъдат изплатени ", прибавя треньорът.

" Знам, че не съм съвършен и не изисквам да бъда, само че постоянно съм работил с убеждението, че работя за положителното на клуба и тима. Свикнал съм да поемам отговорността, само че не мога да приема такова държание от страна на състезател, който е предизвикал толкоз доста проблеми на клуба и на тима със личното си спортно държание ", сподели още Стойчев адресирайки последното към френския посрещач Ървин Нгапет.

Българският треньор добави, че ще търси правата си и ще опровергае изказванията на някогашните си играчи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР