Четири дни остават до връчването на наградите Оскар в Лос

...
Четири дни остават до връчването на наградите Оскар в Лос
Коментари Харесай

Какво ще ядат звездите след церемонията по връчване на Оскарите

Четири дни остават до връчването на премиите Оскар в Лос Анджелис. По традиция след церемонията се организира обилният бал на губернатора, на който на звездите се сервират най-изисканите ястия и напитки.

За 29-а поредна година началник Волфганг Пук ще бъде основният готвач. По традиция на присъстващите ще бъдат поднесени пушена сьомга с хайвер, както и пилешки къс с черни трюфели. Новото меню обаче ще предложи и емблематични британски блюда.

 
С нас тази година е началник Елиът от ресторанта ни в Лондон и му споделих – да създадем нещо британско. И той ми отговори – добре, ще приготвим британски пандишпанов десерт с шери, както и пържена риба с картофки - „ фиш ен чипс “, която ще бъде без глутен. Също по този начин ще поднесем и обичайно телешко „ Уелингтън “.
Волфганг Пук

Сладко прелъщение за елита на Холивуд ще бъдат майсторски направени шоколадови пури. За пиянство звездите ще могат да избират сред най-голям клас коктейли, шампанско и разнообразни дижестиви.

 
Спомням си първата година, когато станах шеф-готвач тук. Времето беше студено и дъждовно, на всички места имаше електрически радиатори, когато внезапно спря тока. Газта също. Изпаднах в суматоха по какъв начин ще нахраня всички тези 800 души. Включихме туристически грилове и по този начин подготвих пържолите. Никой не разбра, че имаме проблем, само че аз щях да получа инфаркт.
Волфганг Пук

Подготовката на менюто лишава на корифеите в кухнята към 6 седмици. Балът на губернатора е изтънчено събитие, на което участват единствено авансово поканени хора, измежду които номинираните за премия Оскар, както и специфични посетители. 95-та гала по връчването на филмовите награди ще се организира тази неделя.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР