Четири деца загинаха при пожар късно снощи в апартамент в

...
Четири деца загинаха при пожар късно снощи в апартамент в
Коментари Харесай

Четири деца загинаха при пожар в апартамент в руския град Тула 

Четири деца починаха при пожар късно нощес в апартамент в съветския град Тула, на към 180 км южно от Москва, съобщи ТАСС, цитирайки пресслужбата на следственото ръководство на Тулска област.

Засега възрастта на децата не се прецизира, като единствено се споделя, че са малолетни. Те били в жилището дружно с жена, която е получила изгаряния, само че е оживяла и в този момент е в болница.

За изясняване на събитията към произшествието е в ход съдебно-медицинска експертиза за проучване на телата на жертвите. Експерти ще проведат и пожарно-техническа експертиза. Следователи към този момент разпитват очевидци. Образувано е наказателно дело за "смърт по несъобразителност на две или повече лица ", за което се планува затвор до 4 година

За повода за пожара към този момент не се споделя нищо. Жилището на първия етаж на постройката е изцяло унищожено. Пристигналите на място пожарникари са извели от прилежащи жилища седем души. В останалите жилища в 5-етажния блок снабдяването с газ и ток, както и топлоподаването не са нарушени, заяви шефът на градската администрация Евгений Авилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР