Четири деца по непредпазливост са причинили пожара в района на

...
Четири деца по непредпазливост са причинили пожара в района на
Коментари Харесай

Четири деца са причинили пожара край Велинград

Четири деца по несъобразителност са предизвикали пожара в региона на Велинград на 5 август, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Те са открити от чиновници на Районното ръководство в курорта. Извършителите са едно момче и три девойки на възраст сред 9 и 14 години, всичките поданици на квартала. Установени са и очевидци на случилото се, на които са снети пояснения.

За период от 24 часа в ареста на РУ-Велинград са арестувани две дами на 40 и 49 години за това, че са оставили без контрол и задоволителна грижа подрастващите. Те са майка и баба на две от децата.

С децата работят контрольор „ Детска педагогическа стая “ и криминалисти. Щетите от разразилия се пожар са в развой на изясняване.

На 5 август в землището на Велинград избухна пожар, който обхвана немалка територия от горския фонд на Държавно горско стопанство Алабак. кметът на Велинград доктор Костадин Коев, след решение на Кризисния щаб, разгласи бедствено състояние за част от територията на общината до 20 ч. на 12 август.

Процесуалните дейности по случая не престават под наблюдението на прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР