Четири чувала, всеки от които с тегло 15-18 кг и

...
Четири чувала, всеки от които с тегло 15-18 кг и
Коментари Харесай

Шокиращи подробности! Тялото на Юмер от Бургас било разпределено в 5 чувала /видео/

Четири чувала, всеки от които с тегло 15-18 кг и едно малко чувалче с тегло към 3 кг са извадили нощес криминалистите от тресавището на езерото „ Вая” край Бургас. В четирите по-големи са били разпределени частите от тялото на брутално екзекутирания 28-годишен мъж Юмер Мехмед, който бе в неопределеност от 4 август т.г. В дребното е била главата му, оповестява flagman.bg.
По данни от катедра „ Съдебна медицина” Юмер е бил висок 178 см и е тежал 85 кг. Бил е извънредно здрав физически.
Мястото, където „ чистачът” е хвърлил останките от транжираното човешко тяло, бяха открити в подобен регион на блатото, обрасло в триметрови тръстики като в джунглата, не може да бъде достигнато и употребено, в случай че не познаваш местността. Намира се на 2 км след кв.”Долно Езерово”, от лявата страна на пътя зад складовата база на „ Деспред”.
Само на към 100-ина метра от основния път регионът става непристъпен поради мощната заблатеност. Отбивката, която е употребил нарушителят е за обслужване на далекопроводната мрежа. Разследването на претекстовете за отвличането и последвалото ликвидиране на строителния служащ Юмер Мехмед към момента продължава.
Засега е ясно, че той се е надявал на финансова отплата за престоя му в продължение на година и половина в ареста по обвиняване, че е взел участие в палежа на две катафалки.
Поръчката през 2018 година, става известно, е на неговия „ работодател” – предприемачът Станимир Рагевски, който няма престъпно досие.
Към този миг отпада вероятността поръчката за убийството да идва от освободения преди две седмици и намиращ се под домакински арест в с. Кошарица, Несебърско Димитър Желязков-Очите, към чието ОПГ бе „ пришит” Юмер Мехмед поради умишленото запалване на погребалните коли на две разнообразни организации.
Юмер имал желание да се задоми със своята другарка Габриела и са му били нужни повече пари, в сравнение с можел да изкара като строителен служащ, занаятчия по слагане на гипскартон, с каквото се е занимавал неотдавна.
Самият външен тип на бъдещата му избраница демонстрира, че хубавицата държи на добър витален стандарт и поддръжката й коства много пари.
Двамата са живеели на квартира наоколо до ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, те са имали желание да водят по-добър живот и да станат родители. Връзката им е дългогодишна.
Габриела не крие, че се познава и със сина на Рагевски – 29-годишния Данаил, прочут в средите на елита със скъпия си черен лексус.
Данаил и Юмер били познати още от младежи, когато „ момчето за всичко” се завъртяло около заведението на Рагевски на Северния плаж в Бургас преди повече от 13 години.
Разследването придобива формата на престъпен разказ по Агата Кристи, защото всички участници – и жертвите, и кървавите палачи са живеели съвсем като в едно огромно семейство.
С Данаил и татко му Станимир Рагевски са се познавали доста добре и изчезналата през октомври 2020 година брокерка на недвижими парцели Теодора Бахлова, както и нейната 25-годишна щерка Христиана Радоева.
Може бързо да се проследят околните и топли връзки на Христиана с Данаил посредством фейсбук изявленията им от години насам.
Снощи профилът на Данаил бе премахнат от обществената мрежа.
Какви са претекстовете за физическото премахване на 47-годишната Теодора Бахлова, в което е заплетен Рагевски, се чака да стане ясно до няколко часа.
Съучастникът на Рагевски – неговият някогашен готвач от Капана на Северния плаж до 2010 година Деян Дичев, който в този момент се води началник на т.нар.ВИП клуб в приземния етаж на Дома на Народната войска в Бургас, е направил убийството на Юмер, след което е разчленил тялото и се е погрижил следите от него да се заличат.
След освобождението му от домакински арест на 15 декември м.г. Юмер явно се завръща в „ кухнята” на Рагевски. Той се захваща публично като уредник на строителна бригада, извършваща ремонт на хранителния магазин на ул.”Иван Богоров” 42, само че по едно и също време с това няколко пъти е ходил в мазето на Рагевски на ул.”Константин Фотинов” по отношение на „ премахване на авария” по канализацията.
Юмер се е познавал доста добре и с другия си грабител – Деян Дичев, който той е посещавал в заведението в Дома на Народната войска на бул.”Христо Ботев”. В това заведение постоянно е влизал и самия Станимир Рагевски, по показания от администрацията на публичната постройка.
Всички тези хора са живеели напълно наоколо един до различен в центъра на Бургас, към ОД на Министерство на вътрешните работи.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР