Четири часа свирене на пиано всеки ден. Така е изглеждало

...
Четири часа свирене на пиано всеки ден. Така е изглеждало
Коментари Харесай

Джулиана Гани проговори за "многото си имоти" и разкри кога ще има бебе

Четири часа свирене на пиано всеки ден. Така е изглеждало детството на Джулиана Гани. След излизането си от ВИП Брадър плеймейтката стана още по-популярна, само че признава, че избира да си почива у дома със брачна половинка. Кога ще има дете и дали в действителност е толкоз имотна, ето какво споделя Джулиана Гани в изявление за " Марица ".

- Как те посрещна брачният партньор ти Станимир, откакто излезе от Къщата на ВИП Брадър?


- Цялата къща беше в свещи, рози и надписи „ Обичам те”. Ние живеем на третия етаж, а той беше украсил всичко още долу от входа. Отвори вино. Беше доста красиво и сантиментално. Много съм щастлива. Беше даже по-хубаво от първата ни брачна нощ. Изобщо не чаках такова посрещане.



- Планирате ли в този момент да извършите по-голяма женитба и най-сетне да отидете някъде на меден месец?

- Ще вървим на Бали в средата на декември, живот и здраве. Иначе, като се съберем за Коледа с неговите родители, ще решим дали да създадем огромна и обилна женитба, каквато желаех. Планирали сме също отмора с Алекс и Дани Петканови на ски във Велинград.

- Съпругът ти наподобява свенлив. С какво те впечатли?

- Да, свенлив е. Точно такива мъже одобрявам. Впечатли ме, че е мирен, спокоен и непретенциозен. Нищо общо няма с наглярите и комплексарите, каквито са всеобщо мъжете. Даже не се е старал да ме впечатли, просто орис. Аз бях на присъединяване в „ Планета Пайнер”, още танцувах. Той бе на една от масите и цяла вечер се гледахме. Така стартира всичко.

- След като го срещна, още ли смяташ, че мъжете са отпадъци?

- Когато издадох стихосбирката " Мъжете са отпадъци, само че не можем без тях ", бях доста дребна и концепцията беше да се шуми към нея. Защото хората това желаят - скандал да има. Но не съм го мислила в никакъв случай. Уважавала съм всеки мъж, с който съм имала връзка. Иначе не скърбя за това, че се омъжих. Радвам се, че срещнах Станимир в подобаващия миг.

- Мислите ли за бебе?

- Той приказва за бебе по няколко пъти дневно, само че може би ще го отложим с една година. Защото сега имам ужасно доста работа. Искам, когато забременея, да бъда спокойна, а не непрекъснато да бързам и телефонът да звъни. Искам естествена, тиха бременност.

- Казваш, че си доста ангажирана, но множеството хора си показват по какъв начин тичаш сред фризьора и фитнес залата. Как минава един твой ден?

- О, не, дори от три дни не мога да отида на фитнес, просто нямам време. Ставам рано. До 8.30 ч. разхождаме кучетата. Пия едно кафе и потеглям по задания. Организирам състезания, по тази причина се постанова да приказвам със заведенията, където се организират те. Пиша сюжети, диря спонсори, провеждам кастинги за девойки. В това време телефонът не стопира да звъни, защото ме търсят да бъда жури или за фотоси. Ходя на коафьор и маникюр на три дни, и то отново бързам, тъй като имам някаква среща. Аз съм от среща в среща. Няма по какъв начин да не работя, в случай че желая да подкрепям този метод на живот и да наподобявам по този начин.

- А по какъв начин се забавляваш, по какъв начин си почиваш?

- Вече не излизам, в случай че нямам някакво събитие. С мъжа ми обичаме да вървим на кино, на екзотични почивки и СПА центрове. Избягваме заведенията.

- В Къщата се разясняваше въпросът, че си богата, че имаш шест жилището в Пловдив. Колко си богата в действителност и от кое място ги имаш тези жилища?

- Те са ми завещание от татко ми, откакто умря. На мое име са и не са шест, а пет. Имаме апартамент на Герджика, на ул. „ Данаил Николаев”, в ЖК „ Тракия”. Не мога да кажа, че съм богата, само че не съм и бедна. В последна сметка не пребивавам на квартира, което е най-важното. Нямам заеми. Каквото желая - отмора, скъпо палто или да отида на коафьор, мога да си го разреша. Толкова съм богата, че да си подкрепям метода на живот, който повеждам.

- Била си доста красива преди пластичните интервенции, какво те накара да започнеш да променяш нещо във външния си тип?

- Аз одобрявам „ тунинговани” дами. Харесва ми по какъв начин наподобяват фолк певиците. Това е моето виждане. Някои хора го осъждат, други го харесват. Всеки има право на избор.

- Каква ще е идната интервенция?

- След като минат коледните и новогодишни празници, ще си върша отново носа. Не си го одобрявам, желая да е по-тънък.

- Мъжко момиче ли си?

- Да. За да оцелееш и да останеш до края в Къщата на Биг Брадър, би трябвало да си мъжко момиче. Трябват ти доста здрави нерви.

- Кое беше най-трудното там?

- Денонощните кавги. Беше ми доста мъчно, тъй като аз не пребивавам по този метод. И когато ги има и ти не можеш да избягаш, защото си затворен с тези хора на едно място, е доста мъчно.

- С Миглена Каканашева-Мегз оправихте ли си връзките, или остана някакво неприятно възприятие посред ви?

- Не мога да схвана мисленето, но другояче се оказа, че е доста тънък и добър човек. Харесвам я, в положителни връзки сме. Всеки ден си пишем, чуваме се. Ще работим по общи планове в бъдеще. Например аз ще провеждам състезания, а тя ще облича девойките.

- А с останалите съквартиранти поддържаш ли връзка?

- Да, с всички. Единствените, които не са ми на сърце, са Енджи Касабие и Маргарита Хранова. Те са лицемерки. Не обичам такива хора. Държат се по един метод, а в действителност нещата не са по този начин, както ги показват. Не са открити.

- Вярваш ли в Бог?

- Да, доста имам вяра. Даже в Къщата, когато ми е било най-трудно, съм се молила. Сашка Васева ми беше направила иконостас в нейната стая със свещи от Божи гроб и там се молех. Често отивам на черква. След края на ВИП Брадър бях в храма. Преди да вляза - също. Ходя в сложни за мен моменти.

- Разкажи някоя история от детството си.

- Нямам доста хубаво детство. Само учех и свирех на пиано. Нито излизах, нито играех пред блока с децата. Всеки ден свирех по 4-5 часа. Даже на село не ходех, тъй като нямаме. На 16 години започнах да танцувам. Всичко артистично ми се отдава, подобен вид човек съм. И в един миг ми се прииска и аз да се развличам. Един път единствено съм се напивала, на 17 години, и от този момент не пия. Мои другари ме прибраха у дома. Майка ме посрещна, беше гневна, естествено. Аз повърнах на вратата, това помня. На другия ден бях с ужасяващ махмурлук. И намразих пиенето. Това ми беше първото и последно напиване.

- Ти си човек, който постоянно е имал сериозна връзка.

- Да, по този начин е. Обичам, когато съм с някого, да съм му вярна. Най-късата ми връзка е била година и половина. Имала съм връзка 5 години. Затова и този път взех решение да се омъжа. Защото другояче животът ти минава - 2 години с този, 5 години с другия. По-добре да се омъжиш и да знаеш, че това си е твоето семейство. Да си го градите дружно.

- Вярваш ли, че със брачна половинка ти ще останете дружно до края на живота си?

- Искам го, имам вяра в това, но въпреки всичко си е Божа работа. Зависи от доста фактори. С такава концепция се омъжих. Но даже и да се разделим някой ден, съм му дала обещание, че различен брак повече няма да имам. И той ми е заречен същото. Може да сме с други хора, в случай че, не дай боже, по този начин се случи, обаче няма да сключваме брак. Това ми е първият и финален брак. За мен бракът е нещо свещено и не може през няколко години да се жениш.

- Със Сашка Васева замисляхте общ дует. Смяташ ли да се занимаваш по-сериозно с пеене?

- Не, не ми се желае да се занимавам с пеене, въпреки че всички ме убеждават да го направя. По-скоро избирам аз да изсвирвам, а някой различен да пее. Но евентуално в бъдеще ще се занимавам с нещо, обвързвано с моето обучение. Мислила съм и за личен бизнес. Винаги съм желала да отворя лична сладкарница, защото доста обичам сладко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР