Четири билборда с лика на 15-годишната Даная се появиха в

...
Четири билборда с лика на 15-годишната Даная се появиха в
Коментари Харесай

Майката на Даная с нова кауза – нека има детска болница

Четири билборда с лика на 15-годишната Даная се появиха в София с надпис: „ Ако имахме детска болница, Даная може би щеше да е още тук ”. 40 дни, откакто Даная даде късмет за живот на трима души след дарени органи, майката на момичето, Ани Стоянова, с зов за Национална педиатрия.
Прочетете още
„ Изгубихме доста време. Попаднахме в болница, когато бяха 5 почивни дни. Нямаше лекари ”, показа Ани Стоянова пред Нова телевизия.

С вяра за смяна дамата счита, че всеки човек би си задал въпроса, като огледа някой от четирите билборда, особено сложени на четири основни места. Разбира се, въпросът е и към здравните управляващи, като пред Нова министърът на опазването на здравето, Христо Хинков, разяснява: „ Покъртителен случай. Сега имаме действителни шансове да имаме детска болница и това ще стане ”. „ В рамките на 1 година се надявам да се стигне до недодялан градеж. Който мисли, че като построим една детска болница, нещата ще се оправят. Не, няма да стане по този начин. Ако няма експерти, единствено постройката няма да помогне ” показа още той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР