Четири автошколи в Пазарджик и региона са били запечатани от

...
Четири автошколи в Пазарджик и региона са били запечатани от
Коментари Харесай

Запечатаха 4 автошколи в Пазарджик и региона за данъчни престъпления

Четири автошколи в Пазарджик и района са били запечатани от чиновници на икономическа полиция, поради съществуване на данни за данъчни закононарушения, заяви за " 24 часа " представителят на регионалната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Това е станало по време на огромна интервенция, разпоредена от шефа на полицията - старши комисар Йордан Рогачев, на територията на цялата област, при която са били тествани над 40 автошколи. В нейните рамки са били формирани 7 преписки против извършители, които ще бъдат предадени на прокуратурите по места, където би трябвало да решат дали да бъдат формирани досъдебни производства.

При интервенцията полицейските екипи са открили липса на касови апарати и укриване на обороти. Това е ставало, откакто курсистите са плащали на ръка за избран брой часове по кормуване, а действително са употребили доста по малко. Според Стоянов точно това е била и задачата на интервенцията. Да се прекратят порочни практики, при които качеството на образованието е неприятно и незадоволително, което води до допускането на едва готови водачи на пътя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР