Четири амбициозни момичета от СУ Симон Боливар“ получиха почетни грамоти

...
Четири амбициозни момичета от СУ Симон Боливар“ получиха почетни грамоти
Коментари Харесай

Кметът на Източен и пожарникар №1 наградиха ученици

Четири амбициозни девойки от СУ „ Симон Боливар “ получиха почетни грамоти за персонален принос и проявена висока обществена отговорност. Те им бяха връчени по взаимна самодейност от кмета на регион „ Източен “ Иван Стоянов и шефа на пловдивската пожарна комисар Георги Мангараков.

Момичетата на възраст 13 и 14 години, показаха област Пловдив на националното ученическо съревнование „ Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки “ във Велико Търново, в оспорвана конкуренция сред 28 тима. Месец по-рано със забележителни умения  пребориха връстниците си в районното състезание и завоюваха първото място измежду в региона, по този начин получиха опция да показват Пловдив на национално равнище.

След връчването на грамотите Рая Борисова, Даниела Георгиева, Илиана Новачовка и Йорданка Терзиева описаха за провокациите и тестванията, които е трябвало на преодолеят по време на надпреварите.

„ Винаги давайте 100% от себе си в обучение, в работата, в заниманието, в целия живот. Желая ви шанс във всяко едно начинание “, сподели на девойките Иван Стоянов и ги поздрави за триумфите им.

Комисар Мангараков ги посъветва да бъдат себе и съобщи, че доброволчеството е за хора с огромни сърца и е значимо да запазят това огънче през целия си житейски път.

Ученичките бяха съпроводени от своята ръководителка Светлана Почева, която ги поддържа и им оказва помощ за подготовката, раздавайки се от сърце за тях.

Районният кмет даде обещание да се включи с обезпечаване на екипи и възстановяване въз основата за тренировки в СУ „ Симон Боливар “ през идната година.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР