Четете руски медии, господа. Такова нещо не е било поне

...
Четете руски медии, господа. Такова нещо не е било поне
Коментари Харесай

Русия е най-великата. ЕС се разпада. САЩ - също

Четете съветски медии, господа. Такова нещо не е било най-малко от 1979 година насам. Всичко върви в една-единствена тоналност: безкрайна завист и псувни.

Тези хора ненавиждат всички. И се заканват на всички. Омразата е единствената им движеща мощ. Най-вероятно се ненавиждат и между тях, само че това ще се види след края на войната, когато стартират да се топят взаимно.

И по този начин, омразата от през днешния ден:

Украинците са " нацисти ". Такива са и поляците. Украинските договарящи - " циреи ". Българите са, несъмнено, предатели. Западът е " измамник ", който схваща, че се намира пред разпад и по тази причина още веднъж е нахлузил " мухлясалите доспехи на рицари на Студената война ".

Доларът умира. Еврото - още повече. Европейски Съюз се разпада. Съединени американски щати - също. Бъдещето на света са рублите и индийските рупии (тия дни китайският юан нещо изчезна от пропагандата). Русия е най-великата във всичко, най-много - в " научно-техническия потенциал ".

Най-богатата е. Буквално тия дни ще задмине Запада във всичко и Западът ще се моли за подаяния. Но тогава пък Русия ще има към Запада " сурови условия ", с цел да му даде подаяния. Очакват се протести във всички европейски страни поради украинските бежанци.

Отсега да ви кажа: няма никакъв смисъл да се приказва с тези хора, преди да са минали онази процедура по денацификация, която германците организираха върху себе си след 1945 година. Отне им има-няма 30 години, преди да бъдат позволени назад в средите на приличните хора. Ако обаче в Русия няма денацификация - във фризера, вечно.

Коментарът е от профила на Евгений Дайнов във фейсбук. Заглавието е на редакцията

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР