Четете по-внимателно какво съм казал за банката на Бойко Борисов..

...
Четете по-внимателно какво съм казал за банката на Бойко Борисов..
Коментари Харесай

Рашков очаква да се появят още много клошари в разследването на Хемус“

" Четете по-внимателно какво съм споделил за банката на Бойко Борисов . ". За това прикани служебният вътрешен министър Бойко Рашков на конференция пред публицисти.

Рашков се базира на думи на Борисов, че някогашният експремиер подал искова молба в съда против изказванията , че имал банка. За това какво ще каже в съда, Рашков изясни, че си има тактичност на държание.

Той обаче чака да се появят още доста от следствието на Автомагистрала " Хемус " и те да не умират от ковид . Нормално ли е такива големи средства - 60-70 млн. лева, да минават по подобен комплициран път с кухите компании, с бушоните, а най-после това да бъде открито, че парите са теглени на каса, запита Рашков.

По думите му значимото като информация е, че парите от фиска са отишли в незнайна посока .

По тематиката за следствието " Осемте джуджета ", Рашков съобщи, че инспекция е смачкана от прокуратурата и не е доведена до край . Такава прокуратура не ни е нужна, която не разкрива до дъно закононарушенията. Факти и условия, които са загърбени, не са видени, там няма нищо, което да подсказва, че прокуратурата се е заела да проверява. За това се постанова инспекцията да продължи и да бъде доведена до край, акцентира Бойко Рашков.

Министерство на вътрешните работи ще продължи и да ревизира и кои служители на реда са стояли пред заведението " Осемте джуджета ", дали името си на самото следствие на АКФ .

Припомняме, при започване на месец ноември имаше ". За някои сектори " Ние за първи път в историята на България имаме създаване на народен обект с незнаен причинител! За първи път! ", пошегува се Рашков. Преди това стана ясно, че " са били трансферирани на елементарен човек.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР