Четете етикета на бутилката, за да сте сигурни, че купувате

...
Четете етикета на бутилката, за да сте сигурни, че купувате
Коментари Харесай

Газираната минерална вода - естественият отговор на подсладените напитки

Четете етикета на бутилката, с цел да сте сигурни, че купувате артикул с естествен генезис

Ползите и нуждата от натуралната минерална вода през лятото са потвърдени с времето и експертите са безапелационни, че тя би трябвало да е наш непрекъснат сателит в жегите. Естественият ѝ генезис, характерна минерализация и неповторим баланс я вършат в действителност незаменима за хидратацията на организма.

Ако пък търсим по-различен и ободрителен усет, само че държим на здравето си, газираната минерална вода е търсеният отговор на напитките, които имат високо наличие на захар или други химически обработени добавки. Тя придобива все по-голяма известност като опция на елементарната вода, предлагайки многообразие в избора, както и разнообразни благоприятни условия за усет и чувство.

Въпреки това обаче, газираната вода към момента е по-малко желана пред елементарната. Това се дължи на неверни усещания за нейния генезис и качество. Когато приказваме за газирани води, би трябвало да обърнем особено внимание и на етикета, с цел да сме сигурни, че тъкмо тази газирана вода, която купуваме е натурална минерална вода. Не рядко на пазара се срещат газирани води, които са трапезни или казано с други думи - не носят добавената стойност, която имат минералите и детайлите в натуралните минерални води, а също така, трапезната газирана вода нормално предстои и на в допълнение отнасяне и филтриране.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР