Чета сърцераздирателните призиви и вайкания на единия от двамата български

...
Чета сърцераздирателните призиви и вайкания на единия от двамата български
Коментари Харесай

Културният фронт

Чета сърцераздирателните апели и вайкания на единия от двамата български авантюристи, сражаващи се на страната на украинците, и сърце не ми дава да си премълча.

Елементарно е, само че чак толкоз обикновено не имах вяра, че в миналото ще стане. „ Неговият “ основен редактор се снима с „ героя “, пуснат за десетина дни в отпуск, застанали пред паметника в София, който желаят да съборят от дълго време, и проглушава интернетската общност със своите хвалебствия какъв левент бил този войник. Смел, себеотрицателен и по този начин нататък. И ето го обединяването сред културния фронт и горещия – нагледно показано на фотографията. Превръщат нещата в чернобели и радикализират, и нахъсват народа, и ползват на дело англосаксонския принцип „ разделяй и владей “ непрестанно – или Киро на площада, или възпитаниците на НГДЕК, което е отлично учебно заведение, само че от него са излезли не един и двама от днешните жълтопаветни умнокрасавци – публицисти и платени от Сорос анализатори. Правят се на визионери. Мразят Русия, без която през днешния ден щяха да пишат на турски или гръцки...

Интернет е разработка на американските военни, известно е от всички. И нито за момент не е преставала мрежата да бъде тяхно оръжие.

Не мога да не навляза в персонални истории, по този начин само считам, че ще потвърждавам правдиво. Същият основен редактор на същата демократична умнокрасива медия през 2013 ми сподели, че мога да пиша истината и единствено истината, колкото си желая от истината и да не омекотявам тона. 5 години по-късно започнаха проблемите – текстовете ми се придържаха към първичната откровеност, само че един по един бяха отхвърляни от редактора. Мисля, че от боязън, тъй като него като редактор и мен като създател ни привикаха дружно публично по подаден сигнал на неподготвено съдилище в Комисия за отбрана от дискриминация. Някаква умнокрасива женица привидяла в текста ми език на омразата и подала недоволство.

„ Език на омразата “ се оказа просто един откъс от средновековна молитва към Богородица – да ни резервира от нашествия на другородци. Имах поради тогавашната емигрантска вълна от Близкия изток. И прииждащите младежи с последни модели телефони подритваха по гарите на Европа хляба и водата, които им подаваха умните и красивите. И бяха другородци в цялостния смисъл на думата. Така стартира цензурата. Текстовете ми ставаха все по-обрани и беззъби. Не можеше повече да споделям истината. Трябваше от ден на ден да се преценявам с политическата уместност на либералите. И надлежно ми беше все по-тегаво и неприятно да изпращам нови текстове с терзанията дали ще минат „ качествения надзор “.

Не разобличавам самоцелно този редактор и този уебсайт, нищо персонално, давам ги единствено за образец по какъв начин се промени наклонността в медийното пространство през последните десетина години. Разбира се, умнокрасивите бяха доста надъхани ваксинатори и масконосители, както през днешния ден същите са русофоби – някой би трябвало да направи научно проучване на тези зависимости. Според мен са жертва на някои от психотронните оръжия плюс други външни въздействия, само че това е единствено персонално мнение.

Следващата разграничителна линия беше през юни 2016, когато в Крит се състоя едно заседание, което до през днешния ден избрани среди титуловат като „ популярен “, „ свят “ и „ всеправославен “ събор, само че нито едно от трите избрания не му пасва. Вартоломей е неприкрит и открит прозападен публичен активист – не мога да го дефинира като свещеник. Отказът от присъединяване в събора на БПЦ даде мотив и причина български известни интелектуалци и писатели да се упражнят в омразата си и против институцията, без която също през днешния ден щяха да пишат и приказват на турски или гръцки език. В портала на тези „ велики “ и „ свети “ културтрегери е декларирано, че финансирането за техните текстове и цялата им социална активност идва от католически организации. Те не могат да не бъдат прозападни и русофоби – по този начин си ги отглеждат и възпитават към този момент няколко десетилетия. Не хапят ръката, която ги храни.

Не е нужно през днешния ден да си огромен анализатор, с цел да събереш 2 и 2 и да получиш резултата – Западът целеустремено, преднамерено, настойчиво и злокобно работи по въпроса за поглъщането на Изтока епохи наред. Криминалното западно мислене не може по различен метод – с цел да просперира обществото им, то не може да се помири единствено с почтен труд. Необходим им е обир. Така е било и по този начин ще бъде. А докога – Господ знае.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР