Чета публикации, в които се споменава името ми за следващ

...
Чета публикации, в които се споменава името ми за следващ
Коментари Харесай

Ева Майдел: България има една задача: да избере проевропейско правителство

Чета изявления, в които се загатва името ми за идващ български еврокомисар. Смятам, че този диалог е несвоевременен и в огромна степен несъответстващ и аз не желая да се наемам с него. Това написа евродепутатката Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по във Facebook. 

По думите ѝ сега България има една задача: да се избере държавно управление и то да бъде про-европейско.

" Правителство с министър председател Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова е най-големият късмет за това. Ако про-европейските сили в Народното събрание не поддържат подобен кабинет, това ще е поредна огромна политическа неточност от тяхна страна. Затова Мария има моята цялостна поддръжка в тази комплицирана, само че значима задача ", уточни Майдел. 

Според " Политико " името на евродепутатката от ЕНП Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по се спряга в Брюксел като възможен предстоящ правоприемник на подалата оставка Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР