Честванията на Гоце Делчев не минаха без провокации в РСМБългари

...
Честванията на Гоце Делчев не минаха без провокации в РСМБългари
Коментари Харесай

Петър Колев: Политиците в РСМ заслужават звучен шамар, това е гавра с достойнството ни

Честванията на Гоце Делчев не минаха без провокации в РСМ

Българи бяха задържани на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", десетки чакаха с часове, без да бъдат пуснати в страната, поради механически проблем на македонските управляващи, който се оказа единствено в посока влизане.

" Оказа се, че граничните служби на РСМ не могат да се оправят от сериозния поток от 50-60 автомобила, това са старите югославски номера от едно време. Ако видите защитата с вертолети и полицейското наличие на честванията, това е цялостна проява на мощност върху гърба на всеки българин, който желае да отиде на гроба на Гоце Делчев ", разяснява ръководителят на Гражданския либерален съюз в РСМ Петър Колев в ефира на.

Той чака остра реакция от българската страна.

" Когато някой се пробва да се гаври с достолепието, не заслужава нищо друго, с изключение на гласовит шамарник, би трябвало да си получи заслуженото. Високо изправени, с достолепие, пред целия свят да кажем, че по този начин не може ", прикани Колев.

Той изрази вярата си, че след днешното държание на управляващите в РСМ ще има реакция от Европа и света. И ще бъде осъзнато, че казусът сред двете страни е в полето на РСМ.

" Проблемът се намира в Скопие и се споделя " македонски политически хайлайф ", всички хора с власт. Той не е битов, междучовешки, той е проблем на македонските служби, хората, които имат власт и мощност да образуват такова отношение към българите ", съобщи ръководителят на Гражданския либерален съюз в РСМ.

Колев е уверен, че е бил в забранителния лист, за който през последните дни се приказва интензивно. Както е сигурен, че и българските служби знаят за това, само че не реагират.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР