Честването на годишнината на Чарлз III бе удачен повод оправната

...
Честването на годишнината на Чарлз III бе удачен повод оправната
Коментари Харесай

Анорексия? Меган Маркъл разхожда крака като солети

Честването на годишнината на Чарлз III бе сполучлив мотив оправната брачна половинка на принца да притегли погледите на таблоидите, въпреки и да се намира на километри от Англия. Появите ѝ пред папараците в никакъв случай не са инцидентни и нормално са плод на добре планувано актьорско осъществяване. В синхрон с желанието си да вбесява роднините Меган Маркъл цъфна на сякаш папарашки фрагменти и предизвика ред мнения.

От фотосите се вижда, че тя е изгубила много килограми и вместо крайници си отглежда солетки. Черното ѝ облекло още повече акцентира слабостта ѝ, а под тениската нагоре ясно проличава, че е и без долни дрехи. Усмивката на лицето ѝ пък не може да скрие повехналата ѝ кожа и изтощението ѝ си проличава от километри.

Така, безусловно с няколко фотоси, херцогинята съумя да реализира своето – да се заприказва още веднъж за нея. Умишлено или не, това въпреки всичко съответствува с значим за кралското семейство миг. Папараците сякаш са съумели да я уловят в извънредно всекидневен режим и в действителност не наподобява да е била готова за инцидентното тракване.

Каквато и да е истината към фрагментите, към днешна дата Меган е извънредно отслабнала. Като цяло тя постоянно е била по-пухкава спрямо елегантната и стройна фигура на Кейт да вземем за пример. Неочакваното ѝ намаляване и повехналият ѝ тип предстоящо провокираха внимание. За някои даже анорексията чука на вратата и намесата на експертите е наложителна в точния момент.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР