Често за все още нероденото бебе се мисли като за

...
Често за все още нероденото бебе се мисли като за
Коментари Харесай

Колко сме умни, преди да се родим

Често за към момента нероденото бебе се мисли като за създание, което няма никакви качества и се ражда като " бял лист хартия ". Истината е, че това въобще не е правилно. Нероденото бебе към този момент е извънредно комплицирано човешко създание, което се учи и въз основата на наученото се приготвя за бъдещия свят.
 Снимка 359831

Докато бебето е в утробата, до него доближават усетите на храните, които майка му яде. През последните три месеца от бременността бебето към този момент има добре завършени вкусови и обонятелни органи и поглъщайки от околоплодната течност, то усеща с какво се храни мама.

По-късно през живота му, когато се роди и стартира да се храни с твърда храна, то показва ясни желания към храните, които са преобладавали в менюто на бременната му майка.

По типа, разнообразието и количеството на храната, която майката приема, нероденото бебе се ориентира и за това дали в света, в който ще се роди, има обилие или би трябвало да се приготви за апетит.
 Снимка 384102

Установено е, че бебетата, които са били в утробите на своите майки по време на тежък апетит през Втората международна война, по-късно са страдали от затлъстяване, диабет, сърдечно-съдови и други болести, защото организмът им е бил пригоден за апетит и естественото хранене по-късно се е отразило като тежко преяждане на тези хора.

По време на развиването си в корема на майката, бебето чува всички звуци и гласове отдалечено и неразбираемо, само че гласът на майката резонира вътре в тялото ѝ и бебето се научава да го разпознава още по това време. Освен това, то разпознава и характерностите на самия език и също може да го разграничи и други.
 Мръсният въздух, плацентата и по какъв начин поврежда неродените бебета
Мръсният въздух поврежда и неродените бебета

Какви са следствията

Установено е, че това повлиява даже метода, по който бебетата плачат според от майчиния език - за изненада, в Германия бебетата плачат друго от тези във Франция. И това е по този начин, тъй като плачът е ориентиран към майката и бебето се пробва да " приказва " на нейния език.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР