Често за абитуриентските балове ходят при него със снимки на

...
Често за абитуриентските балове ходят при него със снимки на
Коментари Харесай

Абитуриентки подражават на звезди

Често за абитуриентските балове вървят при него със фотоси на известните дами и желаят същата фризура като тях.

„ Идвали са със фотография на Николета Лозанова, в този момент допускам, че ще стартират да идват и с фотосите на Тита. Тя е безспорен типаж на дребните девойките, които харесват музиката й. Тя има общоприета хубост – Тита за тийнейджърките, Николета за огромните дами. Колкото и да не желаят да си признаят дамите, те подражават на Лозанова “, показа Кондаков.

Кондаков е измежду най-хубавите в сектора, тъй като доста държи на естествените резултати в работата си. Освен за косата на Ни Ло, Кондаков се грижи и за прическите на Преслава, Тита, Емилия, Джена, Дивна, и доста други.

По думите му желанията на дамите постоянно са съществени в трендовете, които фризьорите постановат. Той е безапелационен, че огромна част от девойките избират стилни и женствени прически и в последно време съвсем няма такива, които залагат на екстравагантното. Прическите за баловете са типичен – небрежни кокове и леки талази. “Винаги съм харесвал правата коса, това акцентира чертите на една жена. Чрез тази прическа виждаш дамата по един изключително друг метод - несъмнено по-красива “, добавя фризьора.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР