Често в своите постове той рисува болезнената реалност, която се

...
Често в своите постове той рисува болезнената реалност, която се
Коментари Харесай

Елза Парини: X Factor ражда „порно звезди“, Big Brother ги шлифова

Често в своите постове той рисува мъчителната действителност, която се случва с тях. Обещания за популярност, блестящ живот, шлагери, концерти и надали не международна популярност, а последна сметка биват смлени от сокоизстисквачката за две години. Записват един, в най-хубавите случаи два шлагера – еднодневки и приключват „ кариерата “ си като касиерки в някоя верига за бързо хранене или просто се връщат на село и пеят пред вуйна и баба.

За страдание с някои от тях се случват още по-неприятни неща, пропиват се, стават наркомани и пропадат, нижат се скандал след скандал, а финала е компроматни фрагменти с искрено наличие за възрастни.

Такъв е казусът с близначката Алекс , която за малко участваше във " ВИП Брадър " дружно със сестра си Влади, чиито домашни порно фотоси бяха публикувани от нейния другар.

На фотосите тя е облечена в евтина униформа на здравна сестра, купена от сексшоп, и подарява с френска обич своя другар, който снима.

Тя разгласи, че няма от какво да се срами, откакто жълт вестник разгласява нейните порноснимки. „ Аз ще си диря правата”, съобщи брюнетката, която натърти, че всяка жена е правила нещата, които се виждат на фотографиите. Парадоксално, тя е повече афектирана на вестника, пуснал фотосите, в сравнение с бившето си гадже, което ги е дало. Алекс изясни, че става дума за остарели фотографии.

Семейството й било доста травмирано от тях, само че хубавицата има цялостната им поддръжка, както и на своите другари. Статията съпътстваща скандалните снимки била цялостна с неистини, сподели още близначката. Въпреки неприятния случай, двете с Влади не престават участията си из България, откакто пуснаха нова ария незабавно след излизането си от „ ВИП Брадър ".

Подобно стичане на събитията имаше и в английския X Factor, Луиза Джонсън е победителката на X Factor UK 2015, и нейни аматьорски порно фотоси скандализираха острова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР