Често срещан проблем при дами с алопеция е те да

...
Често срещан проблем при дами с алопеция е те да
Коментари Харесай

Решения за алопеция в салон Магама

Често срещан проблем при дами с плешивост е те да намерят дейно решение. Алопеция е медицинският термин, обобщаващ всички форми на необикновен косопад в региона на скалпа и останалите сектори от тялото. Често тя е обусловена от хормонални проблеми или автоимунно заболяване. Резултатът при всички случаи е оплешивяване на зона на главата или очевидно оредяване на цялата глава, до цялостна загуба на коса!

В модерните времена, в които живеем разполагаме с разнообразни благоприятни условия за естетическо решение за алопецията!

В салон Магама към всеки клиент с такава диагноза подхождаме самостоятелно. При нас може да сте изцяло спокойни, че ще отговорим на всички ваши условия и най-много да намерим естетическо решение на този проблем. В някои от случаите, когато става дума за липса на коса единствено на несъмнено място на главата може да създадем попълване на изчезналата коса с мини тупе. То се приготвя по съответен размер, прикрепва се с здравна лепенка или хипоалергенно лепило. След слагане на мини тупето, то се оформя тъй че да бъде прелято с прическата на клиента. Така към този момент сме приключили изцяло нашата работа.

Не малко са случаите на по-сериозно оплешивяване, в теменната част на главата. За този тип клиенти разполагаме с полу перуки, които необикновено добре прилягат и придават нужния размер и компактност на косата. Поставят се с клипс или лепенки, тъй че да са оптимално удобни при носене.

Стигаме и до най-сериозните стадии на плешивост, която предизвиква цялостна загуба на коса. В тези случай предлагаме на нашите клиенти да носят перука. В салон Магама може да изберете подобаващ за вас модел, цвят на косата, дължина на косата и основа на перуката. Изборът ви може да е от синтетични перуки до такива направени от 100% естествена коса.

При тези клиенти се прави самостоятелна консултация, с цел да се избере с изключение на цвета и дължината на мечтаната перука от клиента и изборът на основа, която при хора с плешивост е от най-голяма значимост! Основата на перуката би трябвало да е лека и да не нервира в допълнение скалпа! Независимо кой вид изберете, този вид решения са подобаващи за всекидневието на всяка дама, като й дават извънреден комфорт и несъмнено самочувствие, което всяка една от тях желае.

За повече информация и консултация се обадете на тел:  0898777740 или 070090074

София, ул. Дамян Груев 46


Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР