Често си изграждаме мнение за хората по това как са

...
Често си изграждаме мнение за хората по това как са
Коментари Харесай

Знаците, че сте по-умни отколкото си мислите

Често си построяваме мнение за хората по това по какъв начин са облечени, какво работят или какъв е техният статут в обществото. Ако някой носи очила, вратовръзка и костюм или е компютърен експерт, или гросмайстор, това автоматизирано ни навежда на мисълта, че този човек е извънредно образован, написа Lifehack.
Не споделяме, че тези асоциации са изцяло неверни, просто има и други знаци, които издават високите интелектуални благоприятни условия на хората. Вижте 10 от тях, съдейки по които може да се окаже, че даже вие самите сте по-умни в сравнение с допускате.
1. Вие сте извънредно любопитни.
Освен че „ умъртви котката “, любознанието е било главен мотор на някои от най-великите персони в историята на човечеството, разкрили неща, без които през днешния ден даже не можем да си представим живота. То е причина за решението на всеки един изобретател да направи нещо, което различен не се е осмелявал да стори преди него. Да, в някои случаи любознанието може да ви накара да изглеждате ката луди в очите на близките, само че това не омаловажава триумфите, до които може да ви изведе тази ваша полуда.
2. Задавате прекалено много въпроси.
Широкоразпространено е вярването, че умните хора имат отговор за всичко. То обаче е напълно неправилно, тъй като интелигентните хора постоянно търсят отговори и по тази причина имат хиляди въпроси. Все отново е значимо е да знаете какво тъкмо да попитате, с цел да получите мечтаната информация.
3. Скептик сте.
Скептиците в никакъв случай не одобряват нещата за „ чиста монета “. Те постоянно се стремят да открият истината, разсейвайки всички неясноти и игнорирайки нелогичните изказвания. Много постоянно влизат в открит конфликт с стандартните правила, само че спят умерено, тъй като знаят, че са останали правилни на себе си.
Останалите знаци

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР