Често ще срещнете хора, най-вече мъже, които се оплакват от

...
Често ще срещнете хора, най-вече мъже, които се оплакват от
Коментари Харесай

10 причини защо мъжете харесват мисионерската поза

Често ще срещнете хора, най-много мъже, които се оплакват от „ унилия пенсионерски секс “. Да, само че мисионерската поза си остава най-популярната и това не се дължи единствено на фактът, че тя е най-простата за осъществяване.

Според сексолозите, няколко са нещата, които я вършат привлекателна за мъжете и по тази причина най-често прибягват към нея.

Изключително близкият контакт с тялото на партньорката, гарниран с правенето на секс

Позата е отлична, даже и в случай че на мъжа много-много не му е до секс. Може мързеливо да си се движи и да си получава удоволствието, пък и никой не се е разбързал за на никое място.

Простичка за осъществяване

Буквално няма по какъв начин да сбъркаме. Мъжът не се постанова да внимава за придвижванията, които прави или да се пази да не си удари главата в таблата на леглото, поради бурна активност. Всичко е ясно, проучено и безвредно.

Може да скрие лицето си

Ако не му се желае дамата да види какви гримаси се сменят на лицето му по време на „ процеса “, просто може да се скрие, заравяйки глава в косите ѝ, на шията или да ѝ шепне в ухото.

Мъжът избира ритъма

Той е от горната страна, той „ кара влака “ и може да управлява свободно както своите придвижвания, по този начин и тези на партньорката си. Разбира се, двамата може да „ договорят “ от кое по какъв брой желаят, стига мъжът да не е от крайните егоисти и да упорства на неговото си.

Мъжът вижда всичко

Мисионерската поза му дава опция да гледа и да се любува. Може да се повдигне и хубаво да прегледа всички пикантни извивки на дамата под него. И ерогенните ѝ зони, естествено. Тоест, в действителност всичко…

И все пак, позата си е от най-интимните

Тя ни сближава оптимално в директен и метафоричен смисъл.

Удобна е за всяко време на денонощието

Сексът в мисионерска поза може да се практикува когато и да е и при всевъзможни условия. Хубавото при нея е „ обикновеността “ ѝ. По-сложните пози може да се практикуват при „ задълбочения секс “ след кафе/вечеря/в мързеливия почивен следобяд.

Жената не вижда някои ненужни ѝ за момента гледки

Например, в случай че мъжът не е от най-оправните в домакинската работа, прекомерно евентуално е най-чистото и подредено място в дома му да е… таванът. Представете си, че вместо в мисионерска поза двамата тестват нещо друго и пред погледа на дамата се оказват останките от пица отпреди два дни. Не работи добре на половите ѝ щения, нали? А в мисионерската, даже и да мерне с взор въпросните остатъци, мъжът постоянно може да ѝ затвори очите с… целувки.

Мъжете не рискуват да се „ оплескат “

В тази поза мачото не рискува да получи петна от сперма, когато всичко завърши. Е, дамата не е предпазена от този риск, само че най-малко той ще се е „ опазил “!

Всеки миг може да бъде прегърнат с крайници

Мъжете обожават това и в мисионерската поза безусловно изригват, в случай че дамата реши да прибегне до това просто придвижване. Вкопчването е чакано и мечтано от мъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР