Често се случва така - популярни лица да имат връзка,

...
Често се случва така - популярни лица да имат връзка,
Коментари Харесай

Помните ли тези звездни BG връзки? Разделите от родния шоубизнес, за които почти забравихме

Често се случва по този начин - известни лица да имат връзка, която да завърши и по-късно един от двамата или дори и двамата да крият персоналния си живот. Така направи да вземем за пример поп-фолк певицата Алисия, която след връзките си с Ники Михайлов и Валери Божинов, скри персоналния си живот и в този момент е щастлива с новата си обич, която ревностно крие мъжа до себе си.

Виж още: Луиза Григорова, Веси Бонева, Петя Дикова... известните българки, които ще станат майки през 2020 година

Но пък има такива връзки в родния шоубизнес, които се случиха толкоз от дълго време, че някогашните сътрудници към този момент са разкрили същинската обич и свободно приказват за нея. Така забравихме старите им връзки, въпреки и да са били не по-малко звездни. Именно тези ще ви напомним през днешния ден - връзки на известните българи, от които мина толкоз доста време, че съвсем ги забравихме. 

Виж още: Изневярата е равносилна на края! Светлана Гущерова споделя за щастието, любовта и порока

Мика Стоичков и Иво Аръков

Двамата се разделиха през далечната 2014 година Раздялата им беше непредвидена, а двамата даже обмисляха женитба. На 11 юни обаче и двамата разгласиха в профилите си в обществените мрежи, че връзката им към този момент е минало. След това Мика подписа даже брак с различен мъж, на двамата им се роди детенце, само че и тази връзка остана в предишното. 

Виж още: Голяма фантазия на Веселин Маринов е към този момент факт! Певецът стана дядо за първи път

Албена Михова и Тома Здравков

Двамата живееха дълго време на фамилни начала, само че двамата не са дружно от най-малко 3 години. Родните таблоиди писаха не една версия за раздялата им - изневери, кавги, неприемане на околните на единия и другия. Е, те си знаят, както се споделя...

Виж още: Нанси Карабойчева с огромна вест, разкри пола на бебето

Силвия Петкова и Калин Врачански

Двамата не са дружно от близо десетилетие, като актьорите продължиха всеки по своя път. Силвия Петкова е щастлива в новата си връзка с режисьора Зоран Петровски. 

Виж още: Глория впечатли с красива рокля край гръцкото море, написа за „ ново начало “

Орлин Павлов и Яна Акимова

Става въпрос за Яна, която през днешния ден е в щастлива връка с Петко Димитров и имат прелестни дечица. Яна и Орлин Павлов се разделиха през 2013 година, въпреки и раздялата им да не беше изненадваща. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР