Често се случва така - някоя популярна двойка слага край

...
Често се случва така - някоя популярна двойка слага край
Коментари Харесай

Изненада: Ася Капчикова е в напреднала бременност, чака близнаци!

Често се случва по този начин - някоя известна двойка поставя завършек на връзката си и един или двама от сътрудниците стартират ревниво да крият персоналния си живот от медийното внимание. Така се случи и с плеймейтката Ася Капчикова, чиято връзка с Криско беше измежду обичаните тематики на начин на живот изданията преди няколко години. Но тя към този момент е в предишното.

Виж още: Абитуриентът Лоренцо остана без гадже, само че желае жена и деца! Певецът със безценен подарък за бала

След това се писа доста за хипотетичните връзки на моделката. Свързваха я със спортисти, с предприемачи, с кого ли не. Е, на 1 юни, деня на детето, имаме вест и тя не е обвързвана с връзка на Капчикова или най-малко не директно. Тя напълно скоро ще става майка:

Виж още: Поп-фолкът на невисок старт! Как се готвят обичаните ни певици за отварянето на нощните заведения?

Под фотографията плеймейтката написа, че денят е доста специфичен за нея, тъй като е миг на признание и извънредно неспокойствие, защото разкрива пред нас творението на нейното " най-силно ентусиазъм - любовта ".

Виж още: Едни от най-скандалните фолк раздели

" Да, вярно виждате, имам поради тъкмо тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един напълно нов и толкоз чист метод ", написа още Капчикова, като еднопосочно ни оповестява, че чака близнаци! " Чувствам се същински привилигирована, благословена и допряна от Бог ", споделя тя.  " Това е моят миг на благополучие, моят рестарт. Душата ми е цялостна, животът ми е логичен! Стискайте ми палци ", приключва тя. 

Виж още: Биляна Йотовска си краде по " някой секси миг "

Всъщност, че Капчикова е бременна, се твърдеше отпреди няколко седмици. Снимките ѝ в Instagram може да се каже, че също са подозрителни - в последните си все е с необятни облекла.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР