Често се случва двама души да наричат отношенията си приятелство,

...
Често се случва двама души да наричат отношенията си приятелство,
Коментари Харесай

5 знака, че най-добрият ви приятел си пада по вас

Често се случва двама души да назовават връзките си другарство, въпреки че в реалност другарски усеща изпитва единствено единият от тях, а другият е влюбен.

Ето 5 знака, че най-хубавият ти другар си пада по теб:

Започва да демонстрира сходни с вашите ползи

Ако някой от вашите другари внезапно стартира да демонстрира сходни ползи с вашите, които обаче до момента не е имал, и постоянно търси вашето внимание, вашата компания и желае да поддържа връзка непрекъснато с вас, то това е сигурен знак, че този човек си пада по вас.

Следи ви в обществените мрежи

Когато някой от вашите другари си пада скрито по вас, той стартира да преглеждат профилите ви в обществените мрежи, с цел да следи фотосите, които качвате, както и местата, които посещавате.

Грижи се за вас

Може да разберете дали някой са пада скрито по вас, в случай че наблюдавате държанието му. Често девойките, които харесват някой от приятелите си, демонстрират майчински грижи към този човек.

Предлага ви помощта си за разнообразни неща

Ако някой си пада скрито по вас, ще желае да прекарва повече време във вашата компания. Един от методите за това е като непрекъснато ви предлага помощта си за разнообразни неща.

Постоянно желае помощ от вас

Знак, че някой си пада по вас може да бъде и това, че непрекъснато желае помощ от вас. Това е метод да бъдете дружно повече време и да се сближите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР