Често се случва да тръгнете нанякъде в града, пък да

...
Често се случва да тръгнете нанякъде в града, пък да
Коментари Харесай

Никога не разваляйте пари, на бедност е! Ето защо не бива да сядаме на празна маса

Често се случва да тръгнете нанякъде в града, пък да имате в себе си единствено едри банкноти. А ще ви се наложи да си купите билет за градския превоз – къде ще се занимавате с изнервения машинист, който ще ви надуе главата по какъв начин на 50 лв. не можел да връща. И влизате в кварталното магазинче, с цел да ги развалите тези 50 лв.. Огромна неточност! Има много суеверия и поличби, които касаят финансовата ни непоклатимост. И развалянето на пари е едно от тях. Просто не го правете, тъй като е на беднотия. Ако толкоз желаете да си разбиете огромната банкнота, просто направете някаква покупка, пък била тя и ненужна.

Ето и още едно вярване – с цел да не се нарушава обменната сила на парите, постоянно би трябвало да се заплаща (дава) с дясната ръка и да се взима с лявата. Ако видите стотинка на улицата, не я пипайте. Погрешно в България считаме, че това е на „ шанс “. Напротив, тази стотинка е принадлежала на човек, който има неприятен шанс с парите. Той ги губи! А прибирайки стотинката му, ние прибираме и неприятната му карма.

Ако се сдобиете с „ лесни “ пари, гледайте да ги изхарчите допустимо най-бързо. Такива са да вземем за пример парите от лотарийна облага. Тяхната сила обаче е нестабилна и може и да ни донесе финансова неволя в дълготраен проект. Важно е също вечер да не се сяда на трапезната мехлем, в случай че не е сервирана. Празна маса – празен портфейл. На масата не би трябвало да има празни чаши, чинии, бутилки… Изобщо – да няма празно, с цел да няма празно и в сметките и портфейлите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР